Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WERONICZKA30

NIE MOGĘ SIE POGODZIĆ Z TYM, ŻE MÓJ FACET SPAŁ KIEDYŚ Z NASTOLATKĄ

Polecane posty

Gość WERONICZKA30

Ona miała wtedy 16 lat, on 37, 38 lat. Jak o tym pomyślę to robi mi się niedobrze. Co robić??

Gość WERONICZKA30
SPOTYKAŁ SIĘ Z nią prawie 2 lata

Gość zdradzal cie z nia
?

przecież to prawie mogłaby być jego córka... chyba kiepsko bym się czuła z takim faktem...

Gość WERONICZKA30
NIE ZDRADZIŁ. To było 10 lat temu jak z nią był. Ciągle mnie to prześladuje. Kolejna jego dziewczyna miała 17 lat, on 40.

Bądź wyrozumiała! Facet w sile wieku potrzebuje czasem poobcować trochę z młodą cielęcinką... :classic_cool: Jeśli Cię nie zostawił dla niej a młode damskie mięsko tektował jako urozmaicenie - nie warto robic z tego problemu :)

Gość no ale o co ci chodzi
grunt ze poszedl po rozum do glowy i teraz zwiazal sie z dojrzala kobieta po co sie w tym babrzesz?

Gość WERONICZKA30
Nie chodzi o różnicę wieku między nimi, ale o fakt, że one jeszcze dziećmi były a on już bardzo dojrzałym facetem

looo matko a niedawno był topic pt. \"mój facet spał z 50 - latką obrzydza mnie to\" dlaczego sami sobie wyszukujecie problemy? 😭

Gość iyhujoiop
jestes zazdrosna !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dfdsf
a mnie obrzydza ta nastolatka, ktora spala z takim staruchem

Gość WERONICZKA30
Czym?? Ja również jestem od niego 19 lat młodsza. Ale jak zaczęliśmy się spotykać byłam 26-letnią kobietą, nie dzieckiem.

Gość Alinne
Mi też byłoby trudno pogodzić się z czymś takim. Nie wiem czy potrafiłabym być z takim facetem. A czy one robiły to za darmo??? Bo ja znam faceta ok. 40-stki, który regularnie zabawia się z dziewczynami w wieku ok. 17 lat, ale im za to płaci.

Mi by się wydawało, ze taka osoba po prostu nie jest dla mnie, bo szuka potulnego i podporządkowanego dziecka, a nie partnerki równej sobie. Ale jak Ci taka różnica wieku ogólnie nie przeszkadza, to nie wiem, dlaczego uważasz, ze 26 latka i facet po 40. to ok, a 16 latka i facet po 30. już nie ok. W sumie na jedno wychodzi, tzn. różnica wieku taka sama...

Gość patologia*
pedofil.....:/

deska----> 🖐️ 🌻 Kopę lat! :) Oj.... Ty chyba całkiemnie rozumiesz facetów. Ale nic dziwnego kobieta nigdy nie zrozumie mena i vice versa...;) Niemniej probować trzeba... :D Jeśli ktoś lubi bigos to nie znaczy, ze nie może też lubić czereśni prosto z drzewa :classic_cool: Prawda?

poza tym... dałoby mi to do myślenia - po pierwsze facet lubi młode cialka - czy nie będzie ich tez szukał później, bo Ty masz trochę więcej, niż 17, po drugie - dylematy prawno-moralne - facet uważa sex z nieletnią za coś normalnego... Nie, jednak by mi to zupełnie nie odpowiadało

Gość WERONICZKA30
on nie był po 3-tce, ale ok. 40-tki. On był dojrzały, a one??? Przecież to dzieci. Dla mnie to totalny egoizm z jego strony, on powinien myśleć za nie. Czy to nie brak odpowiedzialności?

Prawda, ale to sie tyczy nie tylko facetów:) Mnie nie interesuje, co kto lubi. Mnie interesuje to, jakim ktoś jest człowiekiem. A to widać np. w relacjach jego z innymi ludźmi. I po prostu- ktoś, kto posuwa nastolatki nie wzbudziłby nigdy mojego zainteresowania. Tak samo, jak czyjegoś zainteresowania nie wzbudzają pracownice burdelu czy katechetki.

Gość Alinne
Zgadzam się z tobą Weroniko i z poprzednią osobą też. Skoro on uważa seks z małolatami za coś normalnego to znaczy, że jest z nim coś nie tak. Ja na jego miejscu w ogóle wstydziłabym się do tego przyznać, gdyby taka sytuacja zaistniała.

Gość patologia*
Sama sobie odpowiedzialas Weroniczko .......Ja tez bym sie nie pogodzila z tym , kopnij go w d*

glupie jestescie 16 latki sa dzis tak wyrobione w seksie lepiej od was :classic_cool: nie dziwie mu sie ja tez robie czasem skoczki w bok z nastką ;]

Gość WERONICZKA30
ta 16-latka była dziewicą

Gość natwoim miejscu nie rodziłabym
mu córki :O

Deska---> ja należę do tych krorych zainteresownie budzą nastolatki, pracownice agencji towarzyskich, katechetki (ale tylko w miarę młode!) a nawet.... DESKI!!! :D:D