Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WERONICZKA30

NIE MOGĘ SIE POGODZIĆ Z TYM, ŻE MÓJ FACET SPAŁ KIEDYŚ Z NASTOLATKĄ

Polecane posty

sugeruję ukamienowac tego mężczyznę to co zrobił jest niedopuszczalne a to że opowiadał o tym - jeszcze gorsze po prostu MASAKRA :P

Bez przesady, to nie pedofilia. Ale nawet, jeżeli on się zadawał z głupimi piczami, które same chciały mieć faceta po 40., to dla mnie jest to żenujące i świadczy o jego braku szacunku do ludzi, o braku jakiegokolwiek instynktu opiekuńczego w stosunku do- w końcu jeszcze- dzieci, oraz o tym, że ma kiepskie zasady moralne, które naginają się pod naporem siura na rozporek:O Z tego powodu nie traktowałabym takiej osoby poważnie. Bo jednak wolę, jak ktoś w życiu używa mózgu. Rodzi się też pytanie o jego poziom intelektualny, skoro dostarcza mu przyjemności obcowanie z dziećmi... Chyba, ze je tylko posuwał, a potem wyrzucał z mieszkania i szedł z kumplami na piwo:O

Haris----> Dobrze!!! Ewangeliczne porównania to nie moja specjalność ale jeśli sama jesteś bez grzechu - pierwsza rzuć kamieniem :P :D

te co tu pisza ze to pedofilia pewnie sa tluste i same wygladaja jak kaszaloty i sa zazdrosne o mlodą dupkę ;p

Gość WERONICZKA30
On jest po studiach... i to prawniczych. Głupi nie jest, mogę to potwierdzić, ale lubi rozrywkowy tryb życia, imprezki itd.

Kto powiedział ze 16-17 czy 20-to latka to jest dziecko? To młoda, dopiero co dojrała kobieta! Pogrzebcie trochę na uczuciowym lub same wrzućcie topik z zapytaniem a przekonacie się ile dziewczyn jako nastolatki przeżyło romans z dojrzałym facetem i mile go wspominają.... :)

Gość WERONICZKA30
z tą co przespał się z nią gdy miała 16 lat spotykał się od jej 15-go roku życia, więc serio. To było dziecko. To nie dzisiejsza młodzież. To było ponad 10 lat temu

To było ponad 10 lat temu i to jest własnie zdanie - klucz 10 lat temu na boga - zacznij żyć teraźniejszością !

Deska----> Owszem mam dwie córki i odpowiadam: nie chciałbym. Nieświadomie dotknęłaś jednej z tajemnic męskiej natury. Specjaliści nazywają ją "kompleksem madonny i ladacznicy". Nie przeczę, że podobnie jak wielu facetów, jestem jego posiadaczem :classic_cool: Kompleks ten polega, z grubsza rzecz biorąc, na tym że kazdy facet by chciał żeby jego matka, żona, córka (może jeszcze siostra ale tego nie wiem bo nie mam) były porządnymi kobietami. Natomiast pozostałe - dziwkami z ktorych wdzięków może korzystać do woli. ;) No to nas rozszyfrowałaś.... :D :P

Gość WERONICZKA30
i trwało 2 lata, potem była następna 17-tka i trwało to ponad 4 lata. Teraz jestem ja... Czy uważacie, ze on naprwdę jest ok? To nic takiego posuwać dzieci w wieku bardzo dojrzałym? Mogę zrozumieć seks nastolatki z nastolatkiem, gdy oboje odkrywają swoje ciała, ale taka nastolatka moze miec uraz na całe życie. Spójrzcie jak wygląda nago natolatek a jak 40-latek. Wiem, ze jedna z nich po jakimś czasie zrobiła się oziębła i seks przestał ją całkowicie interesować. Wiem to od niego. Czy to nie mogł być wpływ tej sytuacji?

Niedobrze Ci się robi, bo facet miał porównanie 16 letniego aksamitnego ciałka z Twoją hipopotamową powłoką? Czy może dlatego, że może znów zapragnąć takiej odmiany? A może to jakiś problem zastępczy - np miły kolega z pracy, ktory z 16 latką nie spał i mozna mieć kolejny pretekst dla negatywnej oceny męża? A może... a moze szanowna Pani nie ma po prostu poważnych problemów i tworzy zastępcze?

wlasnie pewnie jaki 30 lat masz szeroka tlusta dupe po tabletkach anty i jestes zazdrosna ;]

Gość WERONICZKA30
sama nie wiem. Jestem pełna sprzeczności. Jest dużo aspektów moralnych z którymi nie mogę się pogodzić. Inaczej mnie wychowano, miałam poukładane dzieciństwo, czas młodzieńczy nie tak burzliwy. Były prywatki, byli faceci, ale nie takie historie

pozatym co to jest dla faceta 40 lat?:D to mlody facet kobiety szybciej sie starzeja i w wieku 30 lat juz zaczynaja sie rozpadac ;d a facet w tym wieku ma najwieksze branie rowniezz u malolat bo ma kase i jest ustawiony a taka stara panne w wieku 30-40 lat to nikt nie tknie

Gość WERONICZKA30
Widziałam obie jego eks. Poznałyśmy się. Obie są młodsze ode mnie obecnie. Nie chodzi mi o zazdość, bo nie wyglądają lepiej ode mnie. Jak na swój wiek wyglądam bardzo atrkcyjnie, nie mam zmarszczek, mam gładką skórę i jestem bardzo szczupła. Chodzi mi o aspekt MORALNY!

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ja bym się też nad tym zastanowiła. nie, nie dlatego, że miał aksamitne ciałko i ma porównanie. nie, nie. Po prostu zastanowiłabym się nad dojrzałością 37 letniego gościa, który bawi się z 16-stkami. No chyba, że chodziło o własnie zabawę. Mam kolegę. lat 33, któy szuka wśród tak młodych kobiet, bo boi się kobiet dojrzałych, tak naprawdę nigdy nie dorósł. także, to może miec wiele aspektów.

Gość panna z mokrą
Faceci myślą tylko o ciele i atrakcyjności i dlatego tacy jak bywalec1 nie widzą nic złego w kontaktach dorosłego faceta z nastolatką. Tu nie chodzi jedynie o rżnięcie i o to czy panna była dizewicą ale o to że tamte dziewczyny mimo że miały kobiece ciało nadal miały nieukształtowaną psychikę. Koleś nie traktował tych związków poważnie bo niby co miałoby go łączyc z tak niedojrzałymi osobami poza seksem....Nie myślicie o tym jaki wpływ na te dziewczyny mogły miec te relacje. Jesli dojrzała kobieta decyduje się na układ pt seks bez zobowiązań, to jej świadoma decyzja...ale chyba nie sądzicie że 16stolatka jest na tyle dojrzała i ukształtowana psychicznie by była gotowa na takie relacje bez uszczerbku na psychice. Chyba nie wmówicie mi że on "kochał" swoje partnerki i na serio angażował sie w te związki. Seks to nei tylko aspekt defloracji ale też psychiki, no ale koleś który tylko myśli o ruchaniu tego nie pojmuje...dla niego seks to tylko ruchanie, czysto fizjologiczna czynnośc.

sam mam 43 lata i muszę powiedziec że facet ma coś w sobie z masochisty, tzn lubi by się z niego za plecami śmiały młode dupki, bo to jest niestety smutna prawda, o której zapominają podtatusiałe Romea

Wera---> Wyluzuj! Przecież ich nie gwałcił :o Jacek---> no jak się niema wyobraźni to można byc zazenowanym Haris----> Słusznie... :) a co dopiero nagi 50-latek Roma ---> Uderz w stół a nożyce się odezwą :P A pamiętasz jak sama miałaś 17 lat... :D komiczne---> WYPAD CHAMIE!!! Tu rozmawiają kulturalni ludzie!

Bywalec, problem polega na tym, że każda kobieta jest czyjąś matką, siostrą, córką, czy żoną, i ktoś, kto nie umie sobie tego wyobrazić, nie szanuje innych ludzi, tylko widzi w nich dziwki do "zabawy", dla mnie jest po prostu kimś z ograniczoną wyobraźnią, oraz jest po prostu dziki:O Nie toleruje takiego zachowania i mam do tego prawo. Tak samo nie toleruje u kobiet. Człowiek musi dobrze postępować z własnej woli, a nie zachowywać się jak śmieć, jak się go spuści z oka czy z łańcucha:O Bo ja nikogo nie zamierzam pilnować, nie jestem od tego. A jak ktoś zasady moralne ma nadwątlone, albo stosuje je wybiórczo, np. tylko do własnej zony, czy baby, to niech się buja:classic_cool:🖐️

Gość WERONICZKA30
ALE ON KOCHAŁ TE DZIEWCZYNY, z jedną z nich mieszkał kilka lat. Tylko zastanwiam się czy on potrafi naprawdę kochać, czy miłość myli z dowartościowaniem siebie....

ja nie jesterm kulturalna :( co do dojrzałości emocjonalnej byłych partnerek faceta Weroniczki - pokusze się o przypuszczenie, ze moga one być dojrzalsze niż sama Weronika

bywalec.................jak mogłeś:D:D:Dale ja byłam zakochana, poza tym do niczego znaczącego nie doszło:P:P:P ] p.s. dziś kiedy już jestem duża:P....fakt zainteresowania dojrzałego mężczyzny aż tak młoda kobietką jest zastanawiający. i nie, nie, nie..,,nie chodzi mi tu zupełnie o aspekt moralny, etyczny, czy aksamitne ciałko. To jasne, że panowie lubią:D....Bo ja tez mam znajomego lat 32, który wybiera TYLKO młode kobiety. Znam go dobrze i wiem jakie są jego motywacje: dojrzałych kobiet się boi, młode może kształtowac na własną modłe. Cóż, nie jest to dojrzały mężczyzna dla mnie. Pytanie więc jest jeszcze takie- czy jest to jakaś reguła w zyciu, czy...incydent, w sensie zabawy.