Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WERONICZKA30

NIE MOGĘ SIE POGODZIĆ Z TYM, ŻE MÓJ FACET SPAŁ KIEDYŚ Z NASTOLATKĄ

Polecane posty

Jak Ci się miesza, to niedobrze z Tobą:O Ja siedzę tutaj no stop (no, prawie;) ), piszę głupoty, a nic mi się nie miesza nigdy. Internet to zupełnie coś innego niż normalne życie. W ogóle nie ma z nim nic wspólnego. Tak samo jak mi się nie miesza serial Klan czy Na Wspólnej, czy inny szit z życiem, tak samo zawiłe zakamarki Kafeterii, czy innych stron internetu, do którego nadal nie znalazłam spisu treści...:O

ale, ale...musimy doprecyzować....i wybacz co napiszę nieuchronnie za chwilę:P:P:P będziemy leczyć z nałogowego siedzenia na kafe czy z erotomanii?:D:classic_cool:

ale deski zwykłe, deski kwalifikowane, czy też takie, które przegrały życie? :P

Roma ----> z pierwszym może jeszcze coś dałoby się zrobić. Z drugim - beznadziejna sprawa :o Tak samo R. - ze swoich fascynacji nigdy się nie wyleczy. To nieoderwalna część jego istoty ;)

ja do bywalca nic nie mam... chłopak poczuł, że na tym forum sympatie wielu kobiet zyskuje sie wyzywając komiczne :D:D a że sort tych lubiących wyzywać, jest dość kiepski to nieważne... on lubi wszystkie.. :D spoko, tylko wazelinką troche czuć :P

Gość panna mjokrą

Szczegolnie lubię jedną Deskę, która - jak twierdzi - przegrała zycie. 😘 🌻 Tojedna z najbardziej fascynujących osobowości na cafe! komiczne ---> bez entuzjazmu ale jednak Ci odpowiem: Dla kobiet nie trzeba być asertywnym. Kobiety trzEba KOCHAĆ!!!! Gdy kochasz kobietę to chcesz by była zadowolna i potrafisz to sprawić. A wtedy ona zrobi dla Ciebie wszystko i bez żadnego wymuszania. Życzę Ci żebyś zasmakował tego do czego zdolna jest ZADOWOLONA KOBIETA! :)

Gość ale wazelina
i w dodatku nie na temat :-)

i co z ta manią erotyczna?bywalcu, czy Twoje pożycie małżeńskie nie cierpi na tym?:classic_cool:

Bywalec - Twoja ideologia uległości przemówi jako fajny bajer dla kobiet, ale doświadczony facet jej nie łyknie...

Gość ale wazelina
komiczne, może bywalec jest uległy bo ma niski poziom testosteronu ? toby się zgadzało....

Gość ijuz
przepraszam ale nie czytalam wszystkich odpowiedzi ,moim zdaniem on z nia nie spal on ja zgwałcil ,tu sie prokurator kłania

gwałt nie jest ścigany z oskarżenia publicznego... wiec prokuratorowi nic do tego... a co do poziomu testosterony bywalca trudno mi sie wypowiadac... moze i ma wysoki... zreszta wciskanie kobietom takiego kitu jaki on tutaj wciska, tez jest skuteczne.. mamy po prostu rozne drogi do tego samego celu... jak dla mnie bywalec jest ok :)

Gość kurde tak jakby 16tki
nie bywaly napalone i chetne na seks... to sie zdarza, nie kazda od razu trzeba gwalcic ogolnie - wiadomo, karalna sprawa ale nie od razu gwalt

Roma----> Wprost przeciwnie! Żona jest pierwszą i najwiekszą jej beneficjentką :) Podziw jakim darzy Cię R. Na Twoim topiku jest malutki przy podziwie jakim ja darzę JĄ w realu. A że żaden facet nie jest z natury monogamistą... cóż na to poradzić... ;) Poza tym, to nie moja wina , ze na świecie jest wiele pięknych i madrych kobiet... Jak chociażby Ty..... :) 🌻 Deska----> Ja Ci nie przytakuję! Ja Cię PODZIWAM!!! Gdy się z kimś nie zgadzam to piszę to otwarcie. Ale tak się składa że Twoje posty są najczęsciej naprawdę mądre i świadczą o Twojej wybitnie ciekawej osobowości 🌻

tak? no to do jakiego wieku jest karalny?

no dobrze, ale nie przyszło Wam do głowy, że z dojrzałością tego faceta może być na bakier?każdy ma fantazje. facet w związku gapi się na inne kobiety, to normalne, Kobiety gapią się na facetów. Czasem podobają im się młodsi:P....ale to nie znaczy, że od razu wiciela sie to w życie, prawda? bywalec, dobra, dobra, znam Cię nie od dziś:classic_cool:

że żaden facet nie jest z natury monogamistą... cóż na to poradzić.." bywalec, jak wyżej:D....poza tym, chyba bym nie była ucieszona gdyby mój facet siedział cały dzień na necie i fantazjował:D..niezaleznie od tego jakimi słodkimi słówkami by mnie obdarzał i jakim uwielbieniem ozałacał:classic_cool:...proporcje,,,,,

No ale skoro, jak pisała autorka, oni się poznali jak ta małolata miała 15 lat, potem poczekał aż doszła do tej 16tki, skopulował ją i zostawił, to zbyt dobrze o nim nie świadczy:O Dla mnie taki człowiek jest po prostu skończony. Ale dla innych może być np. idealnym kandydatem na męża czy kochanka, więc chyba nie my powinniśmy o tym publicznie decydować.

coś takiego znalazłam: art. 200 kk- zmieniony przez art. 1 pkt 20 ustawy z dnia 27 lipca 2005 r. (Dz. U. Nr 163,poz. 1363) zmieniającej kk z dniem 26 września 2005 roku przewiduje już zagrożenie wyższą karą i § 1 brzmi:"Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12."

to koleś z pkt widzenia prawa faktycznie jest czysty

Nafrytka napisala a Deska swoje - art 200 kk mowi, że kto obcuje sexualnie z osoba PONIŻEJ 15 roku zycia... skoro miala 15 lat, to juz nie bylo przestepstwo