Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PREZESIK

DLACZEGO ZDRADZAMY

Polecane posty

Ogólnie wiadomo że ludzie zdradzają się nawzajem. Skoro już są ze sobą to po co się zdradzać nie potrafię tego zrozumieć. Co o tym myślicie

Gość semp_milosci
Bo piersi żony już widziałem....

Gość Żonaty zbok 1209
Żona, może zdradzisz mi się?

Prezesik....ja nie rozumiem jak możesz własnej żonie nie wiedzieć jak powiedzieć że chcesz być rano budzony lodem :P :P :P Co za bzdura...być razem a nie rozmawiać o swoich fantazjach :P

ja już kiedyś to wspominałem przy innym temacie, że potępiam zdrady. Sam jestem niezwykle wierny nie swojej żonie ;) :P :P

zona cos ci sie posty pojeba......ly :)) a tak serio to nie chce wyjsc na erotomana bo wedlug niej juz nim jestem a czy to moja wina ze jak ja widze to sie podniecam ze dziala na mnie jak zadna inna kobieta

ile zdrad tyle przyczyn:) bo w związku się nie układa bo jesteśmy ciekawi czegoś innego bo gdzieś coś zaiskrzyło i daliśmy się ponieść pożądaniu zapominając o zasadach moralnych bo chcemy w oczach innego mężczyzny zobaczyć własną atrakcyjność itd itd itd

Żona.. z pamiecia u mnie oki wiem gdzie to pisalem wiec moglam tam swe madrosci uwidocznic heh:)

zdradzamy, to wpierw trzeba podać definicję zdrady. W Nowym Testamencie pisze że jak spojrzę na inną kobietę to już ją w swoim, sercu zdradziłem, co moim zdaniem jest już totalną głupotą. No chyba, jak się w łóżku kopuluje z inną mając swoją żonę to już jest zdrada definitywna.

Gość jozia22
dlatego ze nasz zyciowy partner jest kiepski w lozku ma znikomy temperament a my dosc spory no i oczyiwsice aby sie dowartosciowac

chyba , że ta biedna z którą kopulujemy, chce koniecznie potomstwa, a żadne terapie i mąż nie mogą temu podołać. To mówimy tutaj nie o zdradzie, tylko dobrosąsiedzkiej współpracy i pomocy ;) :P

Gość jozia22
no a jesli wszystkie pozostale poza seksem cechy partnera nas kręcą?

to wtedy jest tzw pat , czyli ani w pipkę ani w oko . Podobrej nocy nastepuje dobry dzień i to jest jedyna prawda na tym zasranym świecie i to ze bhłop zawsze chce a nie zawsze może , a kobitka zawsze może a nie zawsze chce