Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krowka Smieszka

Moje zycie jest bez sensu - blagam o porade

Polecane posty

Gość Krowka Smieszka

Od 4 lat jestem za granica. Zrobilam kurs jezyka , dostalam sie na studia, jestem na 3 roku,przez caly czas zawalalam szkole , bo pracowalam na maxa. W grudniu okazalo sie ,ze aby dostac licencjat mam do czerwca zdac 6 egzaminow. Jest styczen i rzucilam prace, postanawiajac sie uczyc . Ale to jest niewykonalne. juz nie umiem sie uczyc, robie inne rzeczy, pranie , gotowanie, siedze na gg, na dodatek nie mam tu znajomych, wiwec moj dzien wyglada tak wstaje o 10 placze sie po domu , robie jakies bzdury, sprzatam , gotuje, o 17 wraca faect z pracy daje mu obiad , siedzimy, potem internet i spac, tak wyglada moj kazdy dzien, jeszcze niedawno na swieta w Polsce bylam pelna optymizmu i planow na wlasny biznes, teraz sie totalnie zablokowalam Nie wiem co poczac ze soba

Gość pierewodczica
dziewczyno, to normalne, ze odzwyczailas sie od nauki, ja takmialam po 4 misiecznej przerwie, na poczatku roku, kiedy zaczelam studia juz myslalam o ich rzuceniu, teraz sie wczulam w ucenie, w te studencka atmosfere i w zyciu bym tego nie zamienila, chcoiaz ciezko jest.zmus sie do nauki, nie mrnuj ty 3 lat. pozdrawiam a i skonczz netem to jest jedna wielka kupa.

Gość wiem ze pewnie nie
mam teraz podobnie, tyle ze juz po egzaminach , zostala mi do obrony praca.... wzielam sie bo... glupio mi bylo obciazac swoimi wydatkami faceta, ale tez przeszlam przez okres kilkumiesiecznej depresji. Wiem ze to tylko tak latwo powiedziec ale wez sie w garsc! masz 6 miesiecy a to tylko 6 egzaminow!!! nie jest az tak zle!!! nie lam sie i powodzenia!

Gość Krowka Smieszka
Zawsze mialam dobra prace , zarabialam, a teraz?? Jestem bezuzyteczna

Gość Krowka Smieszka
Dokladnie jestem na samym koncu Szwecji

Gość Krowka Smieszka
Na samej polnocy Szwecji Mamy tu noc polarna i ciagle jest ciemno o tej porze roku

Gość Krowka Smieszka
boze i znow to samo , sprzatam, obiad ,tv, i sama caly dzien

Gość Krowka Smieszka
poradzcie mi cos

Gość idz sie powiesic

Gość bueeheheheh