Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoczyca83

Sierpień 2008!!!

Polecane posty

Gość smoczyca83

I klamka zapadła... 23 sierpnia 2008 - będzie się działo :)

dobra, podnoszę temat żeby nie wymarł :P 09.08.08 - mój Ślub (a właściwie Nasz, znaczy nie Wasz tylko mój i Jego!) :P

ożesztyyyyyyyyyyyyyyyy :P ja tez chcialam 8.8.8 ale to piątek a moj narz. zabronił bo chciał tradycyjnie :P

eeeee tamten topik to jakies pogawędki o losach starej dętki :P tutaj jest coś porządnego ;)

ja też zostaję tutaj, mniej nas lepiej się gada:) my chcieliśmy piątek, ze względów praktycznych, żeby nie było tłoku:D no i żeby data była łatwa do zapamiętania:D sękata ile masz lat? czy ty czasem nie jesteś młodziutka?

Gość smoczyca83
U mnie na wszystko leży i nabiera mocy prawnej hehe - znaczy sie jest sala i załatwiony księżulek Wiesio i alkohol Zabiore sie za to po sesji i po targach ślubnych w Czewie może coś znajde dla siebie i dla mojego misia kolorowego Pozdarwiam

no kurde ja nie mam jeszcze sukienki, nawet nie bylam przymierzac przymierzać :o porażka jakaś , nie podobają mi sie kiece w Trn :o

oj mi mala upewniłam sie juz niestety :o cza chodzic normlanie co tydzien :( no ale jakos przezyje a jak nie to trudno

dzieki ma mala ale juz zdecydowalismy ze bedziemy chodzic normlanie, teraz tylko szukam gdzie bedzie najkrocej!!

U nas ślub o 16. Załatwione mamy: kościół, salę, zespół, kamerzystkę, samochód. Mamy też kupiony alkohol. Teraz szukamy fotografa. Z kupnem sukni wstrzymuję się, ąz zrzucę dodatkowe kg.

nie pękaj sękata, ja też nie ma jeszcze kiecki:) wybiorę się na koniec lutego i pierwsza która nam się spodoba - zostanie wzięta:D kieckę wybieram oczywiście niestandartowo z narzeczonym:)

Gość kolejna sierpniowa
ja też mam na 02.08.2008 o godzinie 15. :D

Gość jeśli chodzi o nauki to
polecam w tarnobrzegu przy kościele M.B. Nieustającej Pomocy na ul. 3 maja. bardzo fajnie prowadzone i można weekendowo, indywidulanie... opłaci się podjechac nawet jak ktoś dalej mieszka.

mi mala pisze :) to ja gagatka85 :) w nowym nicku :) sekata jestes??? znalazłam tansze nauki weekendowe :) w Lubaszowej koło siedlisk, jest tak jakis dom rekolekcyjne, koszt 95 zł tylko nie napisali czy od osoby :) nr telefonu to: 014 6506306, ja dzwonilam ale nikt nie podnosil. Termin jest 6-8 czerwiec :)

kurde wiesz, co, moj Narz sie dowiadywał, że u Kózki na 3 miechy przed ślubem trzeba już mieć kurs zrobiony, wszystkie papiery złozone itd. :/

i jakoś to Twoje 'wariatka' dziwnie brzmi...ale skoro Ci sie podobalo.... ;) ja tam wolalam gagatka, fajne bylo :)

A no to lipa :o w moj mi mowil a jemu mowil ksiadz z katedry, ze sa gdzies kursy ktore trwaja caly tydzien, chodzisz codziennie, ale nie wiem gdzie bo juz sie nie zapytal gdzie! dzis probowalam dzwonic po parafiach, ale nikt nie odbieral, tylko u Pasterza odebral i pwoeidzial ze najblizsze nauki zaczynaja sie 3 lutego o 19:15 po mszy, spotkania sa 2 razy w miesiacu i trwaja dobry miesiac.

a gagatke dawno temu wymyslil moj przyszly tesc :) teraz nazywa mnie gargulec :o A jak tam, odpisala ta dziewczyna od Kasyna?? uspokoilas sie troszke?? Mi znowu znajomy moich rodziców powiedzial, ze ktos tam byl w Tarnowiance na sylwestrze i podali nie to co mialo byc :o hmmm