Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bokssss

TA KOBIETA JEST TAK PIEKNA ZE NIE SPOSÓB ZNALEZC PIEKNIEJSZĄ OD NIEJ ..ZOBACZCIE

Polecane posty

Gość bokssss

to zadna slodka lala jak alba czy inne omna jest jedyna i niepowtarzalna..

Gość a juz mialam skrytykowac.ech
...............no musze powiedzieć ze mnie też zatkało. To angelina??? Niewiarygodnie piekna!!!!!!!!!!

Gość gvSRDGzsg
gdyby miała wcięcie w górnej wardze ust to by była ok

szkoda ze ma tak pojebane w glowe. i tu pojawia sie dylemat, bo przeciez faceeci na wyglad nie zwaracaja uwagi (hahaha tak twierdzi uparcie wiekszosc) wiec pod wzgledem charakteru pozostawia ona chyba wiele do zyczenia.

Gość właśnie coś te usta dziwne
i coś z nosem robili w fotoszopie, oczy wybielane białka...wolę jak kobieta jest piękna, niż pięknie zrobiona :)

Gość jhnjhh
z jakiego filmu?? ja znam ja z GIA ..tam byla przesliczna.

Gość klimatyzator
Kwestia gusta a w czym ona jest taka piękna bo nie wiem . Zwykła kobitka. Widziałem o niebo ładniejsze.Chyba masz syndrom niższości.

no chyba normalna jej nie mozna nazwkac skoro sie tnie, uwaza swoje rodzone dzicko jako mniej hmm znaczace uprzywilejowane od tych ktore adpotowala (bo te adpotowane tyle juz w swym krotkim zyciu przezyly ze teraz musza byc wynoszone na piedestal). z reszta, chyba nie az taka puiekna, kwestia wprawnej reki wyzazysty, jak u kazdej kobioety. mit mit mit i nic wiecej. http://teamsugar.com/group/273571/polls/273575

Gość jhnjhh
klimatyzator widziales ładniejsze ??haha pokaz choc jedno zdjecie ładniejszej to uwierze..buhahha

zadnego syndromu nizsosci haha blagam :0 znam swoja wartosc, nie uwazam sie ani za brzydlule ani za pieknosc Bog wie jaka. nie lubie jak ktos prawi mi komplementy bo czuje sie nieswojo. tyle. ale znam, swoja wartosc. i raczej nie chcialabym by ktos mowil o mnie ;'zajebista laska" widza moje zrobione przez grafika w komputerze zdjecie.

drugi topik z tym samym zdjeciem :/ "dla mnie naśliczniejsza jest Dorota Rabczewska i koniec" mam nadzieje ze to z ironia :O

Gość wow...........
z jakiego dilmu znasz angeline?

ośmielę się stwierdzić, że gdybym miała taką kasę na operacje plastyczne (i tyle tych operacji) ile ona na nie wydała, to wyglądałabym o wiele lepiej ;) świetne są takie porównawcze zdjecia Angeliny - sprzed operacji plastycznych i po - jak dwie różne osoby wygląda. powinna być symbolem możliwości chirurgii plastycznej

Gość klimatyzator
No to czym się zachwycasz .Sztucznością i próżnością.Rozumiem że ci się podoba ale żeby aż w ten sposób to jest chore.

Gość wow...........
Angelina NIGDY NIE POPRAWIALA UST SAMANTHO. CZY TY TO ZROZUMIESZ?? WIDZIALAM JEJ FOTY JAK MIALA CHYBA Z 5 LATEK I MIALA TAKIE WIELKIE USTA JAK TERAZ I MOWILA ZE KOLEDZ YSIE SMIALI Z NIEJ ZE MARYBIE USTA I TO BYL JEJ KOMPLEKS ZAWSZE.

Gość juz kazdy wie ze ust nie robił
a ale robila chyba cos z twarzą !!!!ma węższą !!!!!piersi ma naturalne na 100% bo ogladalam z nia wiele filmow i to nowych w których byla nago i miala obwisle bardzo :(:()

ja też widziałam. zawsze miała duże usta a teraz ma je paskudne.. poza tym chodzi mi o całą jej osobę, nie tylko twarz. choć w twarzy to chyba 80proc sobie poprawiła..

rpwnie dobrze mozna powiedziec ze dobra jest nieswiadomosc. smiesza mnie wypowiedzi facetw ktorzy wklejaja zdjecia panien 9pod ktore pewnie wala) twierdzac ze sa one najpiekniejsze. hmmm no skzoda ze facet nie wie np ze zeby wyszczuplic twarz moz enalozyc 2 odcienie podkladu na twarz, na twarz, to moza z samym nosem, zrobic. ale facetom nie przetlumaczysz. jest piekna i juz. pieknie zrobiona. bnb to czy jest piekna mozna stwierdzic patrzac na nia jak wstaje rano z lozka.

Gość krzych
nic pieknego

Gość dorota172652382
S_A_M_A_N_T_A mozesz dac linka o tych zdjec angeiny jolie sprzed i po opercji? Chetnie bym obejrzała