Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakajednaKasia

Co to może być...?

Polecane posty

Gość TakajednaKasia

Witam. Chciałabym opisać Wam mój problem.Otóż w lipcu pojawił sie na mojej nodze(łydce) bardzo duży siniak-siniak jak to siniak był prawie bordowy pózniej siny.Właściwie nie pamiętam juz czy się tam uderzyłam ale raczej tak. Nie zwracałam na niego specjalnej uwagi. Minął miesiąc i zauważyłam że z tego miejsca zaczynają wyrastać długie włoski -twardsze i o wiele dłuższe od pozostałych. Z ciekawości poszłam do lekarza ogólnego by mi coś poradził, bo on nie chciał zejść. Więc lekarka kazała mi z tym iść do dermatologa co też zrobiłam.Pani dermatolog stwierdziła że włoski zaczeły rosnąc bo skóra w tym miejscu przez tego krwiaka była lepiej ukrwiona i dotleniona(to miejsce nie bylo wtedy jeszcze takie twarde jak pozniej). Miało to zniknąc zaniedługo. Zapomniałam o tym na jakiś czas.Ale niepokoiło mnie trochę że zmienia sie tego faktura. Zrobiło sie to twardsze i szorstkie. Ciagle jest sine ale juz mniej. Ale takie twarde wczesniej nie bylo. No i te wloski tez sa. Wlasnie bylam dzis u innej lekarki ogolnej i stwierdzila po obejrzeniu tego ze to jest takie twarde i sama mi wypisala skierowanie do onkologa:(:(:( Powiedziala ze najlepiej jak on to obejrzy.I nawet jesli sie uderzylam w tym miejscu juz dawno powinno mi to zniknac-tak mowila. Pytalam sie dzis o terminy przyjec-u jednego pod koniec lutego u innej 7 lutego. Zapisalam sie na 7 ale to i tak tyle czasu że nie wytrzymalam i chcialam sie Was zapytac czy ktorakolwiek z was cos takiego miala?i czym to wyleczyla.To jest twarde i ma czarne wloski dlugie i jest sinawe dosc spore-jeszcze raz przypomne.Bardzo bede wdzięczna za jakikolwiek odzew. Nie jestem spanikowana ale przyznam ze trochę sie dzis wystraszylam bo nie przypuszczalam ze pojde z tym do onkologa.Pozdrawiam:)

Gość TakajednaKasia
czesc. to znowu ja. niepotrzebnie chyba do netu zagladalam.tylko sie jeszcze bardziej wystraszylam(wpisalam 'potworniak'(z niego tez rosna wlosy:()bo o nim mowila mojego chlopaka ciocia ktora jest pielegniarka ):(:(:( naprawde zadna z was nie wie czy z krwiaka moze sie zrobic cos groznego???:( zaczynam sie bac na serio:( wiem ze nie powinnam o tym w ogole myslec. no i nie mysle w pracy i w szkole ale jak mam chwile...:(:(:( wybaczcie

Gość Zawiedziona i zla
kurcze, nie przejmuj sie poki co i czekaj na lekarza, to nic groznego moim zdaniem, moja dalsza znajoma ma takie cos na reku i ciagle zaklada bransoletke zeby nie bylo widac, ma taka owlosiona wysepke ciemniejsza, ale nic nie moiwla, ze to jakas powazna choroba czy cos, ma sie doskonale, tylko troche sie tego wstydzi.