Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanka.p

dlaczego ona to robi??????pomozcie prosze

Polecane posty

Gość nanka.p

mam przyjaciolke, wiele razem przezylysmy, kilka dobrych lat,urodzila 2 dzieci, maz pracuje za granica, ona sama z dziecmi i ojcem meza ktory jej nienawidzi, zawsze mi sie zalila i plakala jak jej zle.Czesto razem pozwolilysmy sobie na piwko, papierosek.Od 2 lat mieszkam za granica,kontakt sie troche przykrocil, ale dzwonilam do niej czesto, odwiedzalysmy sie kiedy bylam a w Polsce, czesto byla pod wplywem. Kiedys zadzwonilam, ona powiedziala ze mnie nie slyszy, zadzwonilam wiec jeszcze raz-nie odebrala, pomyslalam zadzwonie w inny dzien, nie bylo jej w domu. Zadzwonilam dzisiaj, ona mowi ze mnie nie slyszy, wiec zadzwonilam jeszcze raz, nie odebrala, na komorke zadzwonilam, wylaczyla tel.pijana byla, czulam w glosie,okropne uczucie, dlaczego ona to robi? Jak ja podejsc zeby z nia pogadac, mysle ze ma problemy, chcialabym jej pomoc, ale ona mnie unika!Wiem ze chcialaby sie wygadac, ale cos ja blokuje, moze ona sie wstydzi, moze jest uzalezniona????:(

Gość nanka.p
podniose :(

Gość mnfnvjnfv
może powinnaś poprosić kogoś kto jest w Polsce, zeby się nią zajął.

Gość mnfnvjnfv
a właściwie dlaczego jej maż nie wróci do Polski albo nie zabierze jej do siebie?:o

Gość nanka.p
nie ma zabardzo nikogo takiego, ona siedzi w domu z dziecmi, nie ma wielu znajomych, a juz napewno nie szczerych, im bym nie zaufala

Gość nanka.p
szkoda , że jestesmy daleko od siebie bo chetnie tez bym sie z nia napiła. dlaczego ona sama pije a nikogo - mnie np. nie zaprosi?

Gość nanka.p
tez zadaje sobie to pytanie, moim zdaniem ma tam inne zycie, tak mi sie wydaje, bo wiele osob go namawialo zeby wrocil i zaja sie rodzina, a on tlumaczy ze pieniadze sa wazne, chce zarabiac na rodzine, pewnie widzi ze ona pije, ma problemy z jegoojcem to zeby zabic sumienie przyjezdza kase rzuci, poprzytula zone, pogada z ojcem i dawaj spowrotem, wiec dziwne by bylo zeby go tak do "pracy" ciagnelo

Gość co niby robi
ma problemy a Ty ja namolnie molestujesz telefonami... Daj kobiecie spokoj :O Kazdy moze miec gorszy okres w zyciu i nie koniecznie musi sie wtedy byc bardzo socjalnym :O

Gość nanka.p
podobno jak sie bardzo upije to nie tylko sie ze swoim ojcem przytula

Gość nanka.p
fakt czesto dzwonie ale wkurza mnie , ze sama pije a mnie nie zaprasza

Gość nanka.p
podszywacze bardzo mi przykro ze tak potraktowaliscie moj problem, myslalam ze ktos podpowie mi co moglabym zrobic, jak podejsc kolezanke zeby mogla sie otworzyc, wiedze ze nie tu powinnam liczyc na pomoc.

Gość nanka.p
jestem w niej zakochana. i prosze o pomoc. jak ja podejsc?

Gość mnfnvjnfv
skoro nie odbiera tel, nie chce z tobą rozmawiac to do niej napisz. Moze jak przeczyta kilka mądrych rad to coś zmieni. Przecież ona ma dzieci!! czy ona jest pierdolnięta żeby się tak zachowywać?:o

Gość moze ona nie chce z Toba
rozmawiac o problemach?! Nie potrafisz tego zrozumiec? :O