Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alga50

Lifting eLOS

Polecane posty

Gość alga50

Witam , o nowej metodzie eLOS dowiedziałam się z ulotki. Czy któras z Was przeszła już podstawową serię tych zabiegow i jakie są efekty. Pozdrawiam

Gość Tenerif
Cześć - ja jestem po 3 zabiegach na twarz - serdecznie polecam. Już umówiłam się na szyję i dekolt i namawiam wszystkie koleżanki. Znalazłam super kompetentną Panią, która bardzo dokładnie wyjaśniła mi jak działa to urządzenie i mnie przekonała.

Gość alga50
Serdeczne dzięki, a czy możesz mi jeszcze powiedzieć ile kosztuje zabieg i gdzie go wykonałaś i ile masz lat, bo to też bardzo istotne. Pozdrawiam

Gość Tenerif
Hej, mam 37 lat a wolałabym mniej, zapłaciłam jak dotąd 3 000 - oni mają taki system, że 5 zabiegów kosztuje 4000 - ten ostatni dostajesz "gratis":). Pozdrawiam. Aha byłam w Kształtosferze - www.ksztaltosfera.pl

Gość Zabieg
jest zdecydowanie wart swoich pieniędzy - polecam

Gość feluka
Sosnowiec SHINTAI SPA - super ceny www.shintai.pl

Gość Tenerif
to nie jest elos ten zabieg w Sosnowcu

Gość Smulka
Cześć zrobiłam sobie już 3 zabiegi elosem i gorąco namiawiam wszystkie forumowiczki. Mam mniejsze zmarszczki a twarz wygląda naturalnie i jasno. Dodatkowo naprawdę rozumiem jak to urzączenie działa:)

Gość maggi11
do Tenerif "to nie jest elos ten zabieg w Sosnowcu" zmartwiłaś mnie bo zamierzałam sie tam wybrać. O co powinnam wypytywać żeby nie trafić na jakieś podróby elosa.

Gość Tenerif
elos to zastrzeżony znak firmy izraelskiej - Syneron. Najlepiej zawsze proś o certyfikaty - niektóre gabinety publikują je nawet na swoich stronach. Gabinet Shintai już przestał używać nazwy elos:)

Gość czy ktoś może
podzielić się wrażeniami po elos?

Gość czy warto robić
ten zabieg?

Gość Basia 88
jestem po serii 5 zabiegów i wszystkim koleżankom polecam. Próbowałam paru innych zabiegów, ale jestem po 50 - tce i chyba wtedy warto poszukać czegoś sprawdzonego na świecie, bo inaczej wyrzuca się pieniądze. W ostatnim LNE&Spa jest fajny artykuł o elosie.

Gość Do Basia 88
Dziękuję za informację.

Gość proszę o opinie
na temat tego zabiegu.

Gość o_elos
Witam, chciałam tylko wszystkim dziewczynom, które mówią o "podróbach" elosa przypomnieć, że "ELOS" to nazwa technologii, a nie urządzenia. Chyba nie da się podrobić technologii:-). Jest albo technologia IPL, albo nowsza ELOS. Pozdrawiam.

Gość Zgadza się
elos to nazwa technologii wymyślonej i opatentowanej przez firmę Syneron z Izraela (ktoś już o tym pisał). Natomiast niestety są gabinety, czy pewnie dystrybutorzy, którzy używają nazwy elos jako stosowanej technologii podczas, gdy promują urządzenia np. chińskie. Z drugiej strony technologię chyba też można podrobić - pewnie jest to kwestia parametrów czy właściwości urządzenia. Nie wiem

Gość zadowolona40cha
jestem po dwóch zabiegach elos w odstępach miesięcznych, jestem b.zadowolona- SA EFEKTY! owal twarzy wyraźnie mi się poprawił:-) Chcę wziąśc serię pięciu

Gość z Białegostoku
Cześć chciałam Wam polecić ten zabieg - zrobiłam pełną serię i wyglądam dużo lepiej - nawet mąż zauważył:)

Gość maga123
Napiszcie czy zabieg jest bolesny. Miałam 1,5roku temu thermage-bolało,a efekty średnie.Dużo słyszałam o focusie,ale we Wrocławiu nikt tego nie robi.Czy elos jest skutecznyna poprawę owalu twarzy,czy tylko wygładza drobne zmarszczki.Jestem po 50-tce.

Gość Hamburg
Ja specjalnie jeździłam z Hamburga na zabiegi elos (w Polsce jest taniej) i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że nie żałuję. Mam 45 lat i po serii zabiegów moja siostra z Lublina spytała, czy zrobiłam sobie jakiś lifting, czy co?:) Polecam ten zabieg, poprawia strukturę skóry, owal twarzy i zmarszczki są mniej widoczne.

Gość Hamburg
a i sam zabieg nie jest bolesny (też mam doświadczenia po Thermage - nie ma porównania)

Gość maggi11
Gdzie można go zrobić na śląsku? Mieszkam w Tychach możne ktoś poda mi sprawdzone miejsce?

Gość Hamburg
ja jeździłam do Warszawy, ale teraz można ich też znaleźć we Wrocławiu - nie wiem jak to daleko dla ciebie?

Gość olutis
do maggi ja robiłam elos depilacje i lifting falami radiowymi u doktora w Jaworznie, ale on chyb ajeszcze ma gabinet w Bielsku polecam

Gość kabuki2
Mam pytanie, czy może ktoś robił elos w okolicach Poznania? Prosze o informację. Czytałam o tym i jestem ciekawa efektów. Juz prawie zdecydowałam się na thermage, ale może elos jest skuteczniejszy?

Gość maga123
Miałam robiony Thermage prawie 2 lata temu.Efekt był,ale minimalny.Twarz się wygładziła,trochę zmniejszyły się zmarszczki,ale owal twarzy niewiele się poprawił.Po roku zrobiłam BelleII therm i byłam mile zaskoczona efektami i ceną (200 zł za twarz i dekold).Teraz chodzę na ELOS .Jestem po 3 zabiegach i muszę przyznać,że te zabiegi najlepiej działają.W końcu znikają bruzdy przy nosie i podnosi się owal twarzy. Dla mnie ELOS jest dużo lepszy niż Thermage.

Gość kabuki2
Maga123 prosze napisz na jakiej maszynie mialas robiony Elos i gdzie. Ile potrzeba zabiegow i ile kosztuje. dzieki.

Gość sandrakasandra
Ja też korzystałam z Elosa, ale ELOS to jest maszyna firmy Syneron ( laser) którym wykonuje się zabieg, a sam zabieg nazywa sie ReFirme. Tą maszyna robi sie też kompleksowe odmładzanie twarzy , zabieg nazywa sie Trinity , podczas jednej wizyty zabieg przeprowadza się trzema laserami. Moja przyjaciółka zdecydowała sie własnie na ta opcję i ma rewelacyjne efekty , bo zabieg zadziałał na wszystko: przebarwienia, pory, owal, worki pod oczami, naczynka, bruzdy i głębokie zmarszczki. Jej twarz na prawdę bardzo się zmieniła, chociaz proces trwał kilka miesięcy. Nastepnym razem na pewno zdecyduję sie na tę opcję na Elosie.

Gość maga123
Do Kabuki 2 : zabieg elos robilam w Kształtosferze .Wiem,że gabinet jest w Warszawie i we Wrocławiu.Seria to 5 zabiegów,robionych co 3 tygodnie.Ja płaciłam za całość 2000 zł-była promocja.Teraz ceny są wyższe.