Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solenizantka dzisiejsza-

chcę sie wyżalic.!!!!wyc sie chce!!

Polecane posty

Kurde jest mi przykro i zła jestem/ mam dzis urodziny. Juz na wstepie jak maz wrocil to jak zobaczylam jakie maż zwiezdle roze kupil, a raczej jakie mu wcisneli, Zdenerwowalam sie ze kase tylko zmarnowal. Ale z drugiej strony gdzie ma oczy>? Zwrocilam mu uwagę, a on na mnie z pyskiem ze to nie jego wina/ Przed urodzinami mowilam mu ze przydalby mi sie tusz do rzes, i po seksie mowilam mu ze na urodziny chce bieliznę. Zgodzil sie . I co. na wejsciu powiedzal ze po tusz pojedziemy w sob/ A o bieliznie zapomnial. Kurcz mogl ten tusz kupic i tyle. Czy to taki problem, powiedzialam mu z emogl zapytac sie jakiejs ekspedienki to by mu doradzila. I Awantura gotowa, nawet tortu nie wyciagnelam i tak w 27 rok wkroczylam. Wyc mi sie chce, a on sie do mnie nie odzywa, jeszcze obrazony...

Gość taka tam sobie
a ty zawsze spełniasz zachcianki męża i dokładnie pamiętasz o wszystkim o czym wspomina w czasie, czy po seksie?????? Ech.. to tylko facet. :) Wyluzuj. Ciesz się, ze pamiętał, że kupił kwiaty. Naucz się go doceniać i wyważać sytuacje. Kiedy warto zrobić drakę, a kiedy.... nie warto, bo liczy się coś więcej. Na przykład miły wieczór...

dzięki za zyczonka. Nie biorę pigulki, wszystko oki.

ja sie o wszystko czepiam jak jestem przed okresem :) maz ci chcial przyjemnosc kwiatami zrobic, a ty na niego psioczysz. faceci podobno tak maja, dla nich nie ma roznicy , kwiatek to kwiatek . tusz to tusz. moze faktycznie lepiej jak sobie sama wybierzesz? moze od razu na jakas kolacje albo obiad pojdziecie?

Gość biedny ten Twoj facet
;) Ale moze chociaz dobra w lozku jestes :P

Macie racje! Idę ten tort wyciągnąc, facet ma czasem ograniczone myślenie. Milego wieczorku.

wszystkiego najlepszego!! droga jubilatko popieram przdmowce, powinnas bardziej doceniac meza, bo chociaz te kwiaty kupil. Ale rozumiem cie, ja tez mojemu sugerowalam co bym chciala dostac, co by mi sprawilo przyjemnosc. Na 28 urodziny otwieram wielkie pudlo od niego i mysle, co tez tam moze byc... sprzet do nurkowania, niedlugo zaczynam kurs, fajnie,ze o tym pomyslal, ale jestem kobieta i przyznam, ze bardziej liczylam na perfumy, czy bielizne... No a na dodatek to ten twoj jeszcze siedzi obrazony, ehh...

Gość perfumki kochanka
sto lat sto lat żyj nam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mój mąż na imieniny kupił mi perfumy jak sie okazało były to męskie perfumy zapytałam go czy ma kochasia i czy dla niego miały być może pomylił paczuszki moje dał laluni to się wkur...... na mnie i tydzień się nieodzywał

Gość *945467/*/....
Hej wszystkiego naj, naj, najlepszego zycze, i poprawy humorku. PS. Moj synek dzisiaj roczek skonczyl!!!!!!!!!!!

Gość perfumki kochanka
dupcia marzenie : i co dostałaś???????????/

Gość perfumki kochanka
sto lat dla twojego synka moja córka 12.01 skończyła 2lata stara baba z niej

Już sie odzywa, ale minę ma zbitego psa. Natomiast ja sie teraz nie odzywam i tyle. Wiem, że powie przepraszam i czekam na to(bo jednak nawalił, a ja nie lubie obietnic bez pokrycia)

wszystkiego najlepszego dla Twojego synka!!!

Gość perfumki kochanka
masz rację jestem z tobą , pewnie za te zdechle róże jeszcze by chciał żebyś w wyru erotyką szalała

Gość łojojojojo
ciesz się, że facet się postarał i kwiaty ci kupił, niejeden tego nawet nie robi

Perfumki kochanka, He, he dobre. Świeczki zdmuchane, szampanik rozlany i sedzimy i gawędzimy;-)) Przeprosiny przyjęte, a na prezenty musze poczekac do soboty. Milej nocki dziewczyny. Zaraz wasze zdróweczko wypiję.

A co do kwiatów , to róże już smętnie już wiszą. Mój M mówi, że jutro pojedzie do tej kwiaciarni i rzuci tej babie te róże. Hmmm.... chcialabym zobaczyc tą akcje.

Gość dupacia napisla ze dostala
sprzeta do nurkowania

podobno wrzątek z aspiryną lub polopiryną pomaga utrzymać róże w dobrym stanie, ponadto końce muszą być podcięte skośnie aby kwiaty mogły pić wodę przez jak największa powierzchnię :) wszystkiego NAAAAAJ 🌻

Tak spróbuje zrobic im taką kapiel. Chociaż myślę, iż niewiele im to da. Biedaki mialy podsuszone liście i spryskane nabłyszczaczem.