Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

Problem z samochodem...

Polecane posty

Posiadam samochod marki suzuki swift i moj problem polega na tym ze on mi po prostu gasnie po przejechaniu jakichs 20 km, czasami szybciej.... Po prostu zaczyna szarpac wszystkie kontrolki sie zapalaja i koniec... Dopiero jak go przygazuje tak porzadnie to pojedzie.. Nie wiem co sie z nim dzieje, dodam ze gaznik ma niby dobry, swiece rowniez. Podkresle ze jezdze na \'ruskim\' paliwie ;) hehe

moze masz paprocha w filtrze paliwa.... wymienic ! taki paproch kolysze sie w filtrze i pozwala czasem na przejechaniu kilkunastu km...gasnie a za jakis czas znowu mozna go uruchomic

W tym modelu nie ma filtra.... a paliwa zawsze wlewam przez lejek z siateczka. najgorsze jest to ze od poniedzialku czyli juz 4 dni za kazdym razem mi sie zatrzymuje, codziennie po 3, 4 razy...

Gość jedz do mechaniaka

moja wiedza o samochodach nie jest gornych lotow ale pierwszy raz slysze ze samochod go nie ma...sa zazwyczaj montowane przy zbiorniku z paliwem a wiec pod podwoziem to diesel czy benzyna?

Gość gość
Mozesz udac się do nich www.autouklad.pl . Mnie nie jednokrotnie wyratowali z opresji. Pewnie się domyślasz, że przyczyn tego może być naprawdę wiele. Dlatego najlepiej by było, jakbyś udała się w sprawdzone miejsce i zbadali by problem od podstaw.