Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rineczka

Ortodonta Częstochowa

Polecane posty

Witajcie:) Potrzebuje od Was pomoc, ponieważ poszukuje dobrego i sprawdzonego ortodonty u którego się leczycie, bądź leczyłyście. Jeżeli jakiegoś znacie to piszcie namiary. Pozdrawiam:D

Gość darios
witam, kiedyś chodziłam do Myrdy. Niedługo wybieram się do pani Ewy Brewczyńskiej. Poleciła mi ją koleżanka, która u niej 'robi' sobie zęby. Póki co, nie mogę o niej nic powiedzieć, ale z tego co widzę po zębach tej koleżanki, to jest napewno ok. Brewczyńska Ewa, lek. stomatolog. Spec. ortodonta. Gabinet 0 34 372 17 57 (rej.tel) 42-200, Częstochowa, Elsnera 3

darios, Dzieki bardzo za informacje:) A pisałaś że jeździłaś do Myrdy i jak go oceniasz? pozdrawiam

Gość kielbasianazgrilla
mnie jak powyzejpomogli w dentarii, wiec tez polecam. ceny dosc wysokie,alepryznajmniej supersprawe zalatwili. odrokunie nosze aparatu,zgryz jest wreszcietaki jakipowienien byc a zabkiwyprostowane,. poleam;)

Gość Goliompka
Znam. Katarzyna Łęcka na Dąbkowskiego. Rewelacyjna dentystka. Nie ściemnia, nie zawyża kosztów i do tego jest bardzo delikatna.

Gość Weronika54
My również chodzimy do dr Katarzyny Łęckiej do ArsDent. Mieliśmy bardzo przykre doświadczenia z poprzednimi ortodontami...i szczerze byłam już zrezygnowana...a tu taka niespodzianka..pani doktor jest niesamowita...zagadała mała...szybko zajrzała do buźki...od tamtej pory mała bardzo chętnie do niej chodzi.

Gość Angelika221
Ja chodzę ortodonty w centrum Medor (skrzyżowanie Waszyngtona ze Stryjeńskiej). Poszłam tam bo w sumie miałam blisko, pierwszą wizytę zrobili mi za darmo. Dopytałam ich o wszystko, z czym miałam wątpliwości, nakreśliliśmy sobie koszty i plan leczenia. W rezultacie założyłam stały aparat na zęby właśnie u nich - http://medor.pl/oferta/ortodoncja-czestochowa Dobry ortodonta w Częstochowie, obsługa bez zarzutów, ceny wydają się być niewysokie (nie mam do końca porównania). Kończymy powoli leczenie, zęby są już proste, za 2 miesiące będziemy ściągać, także mam nadzieję że np. po roku nic złego się nie będzie z nimi działo.

Gość gość
Jeśli chodzi o gabinety ortodontyczne w Częstochowie to ja znam jeden taki naprawde, naprawę dobry i godny polecenia. To jest http://ortodontaczestochowa.com.pl . Leczyłam sie tam 2 lata i dzięki dobrze dobranemu planowi leczenia, szybko pozbyłam się stłoczenia zębów:)

Gość gość
Ja do ortodonty w Częstochowie chodzę do http://www.medidens.pl/. Naprawdę jestem bardzo zadowolona z opieki u nich. Mają wszystkie potrzebne urządzenia na miejscu, nie trzeba latać po całym mieście i robić zdjęć RTG.

Gość gość
Pani Ewy Brewczyńskiej nikomu nie polecam! wizyta u niej trwa max 5 min, nie można o nic zapytać bo wiecznie jest pełny korytarz ludzi w poczekalni a Pani doktor obsługuje niemalże dwie osoby na raz. Mówi różne rzeczy na każdej wizycie, ciągnie kasę aż szkoda gadać... na początku moje leczenie miało trwać rok-minął we wrześniu tego roku a o końcu leczenia nic nie mówi. Umawia mnie na jedno (dwa razy w miesiącu) a robi coś zupełnie innego. Dodam jeszcze tylko, że umawia pacjentów na konkretną godzinę tak jak mnie np. na 16:20 a o tej godzinie już w poczekalni jest pełny korytarz ludzi i połowa z nich na NFZ. Koszmar jakiś!!!

Gość gość
Pani Ewy Brewczyńskiej nikomu nie polecam! wizyta u niej trwa max 5 min, nie można o nic zapytać bo wiecznie jest pełny korytarz ludzi w poczekalni a Pani doktor obsługuje niemalże dwie osoby na raz. Mówi różne rzeczy na każdej wizycie, ciągnie kasę aż szkoda gadać... na początku moje leczenie miało trwać rok-minął we wrześniu tego roku a o końcu leczenia nic nie mówi. Umawia mnie na jedno (dwa razy w miesiącu) a robi coś zupełnie innego. Dodam jeszcze tylko, że umawia pacjentów na konkretną godzinę tak jak mnie np. na 16:20 a o tej godzinie już w poczekalni jest pełny korytarz ludzi i połowa z nich na NFZ. Koszmar jakiś!!!