elle88 0 Napisano Styczeń 17, 2008 mam taki problem nie wzięłam ostatniej tabletki bo zwymiotowałam teraz zrobię 7 dniową przerwę czy obniżyło to antykoncepcję? czy od nowego opakowania będę zabezpieczona? czy muszę używać dodatkowych zabezpieczeń? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia88 0 Napisano Styczeń 17, 2008 nie, 20 tabletek tak samo dziala, jak pelne opakowanie. jestes zabezpieczona, mozesz zrobic przerwe tylko pamietaj ze nastepne opakowanie zaczynasz 1 dzien wczesniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 17, 2008 WSZYSTKO OK PO PROSTU SKRÓCIŁAS CYKL O JEDEN DZIEN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrettyInScarlet 0 Napisano Styczeń 17, 2008 ja na twoim miejscu bym jednak tej przerwy nie robiła;) ale ja jestem panikarą:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle88 0 Napisano Styczeń 17, 2008 ooo super dziękuje za odpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach