Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makaron na uszy

SRUTU TUTU czyli Kłamstewka małe Kłamstewka duże...

Polecane posty

Czy kłamstwa mogą mieć swoje uzasadnienie? Czy zawsze należy mówić prawdę? Czy jednak istnieją pewne przesłanki i sytuacje, w których można skłamać? Jak uważacie? Znam osoby, które kłamią szybciej niż oddychają :D Doprawdy, ich mózg jest chyba z góry nastawiony na kłamstewka...

Wiem jedno na temat kłamstwa,że ma krótkie nogi. Znam osoby które notorycznie kłamią na swój temat żeby poprawic sobie swoje ego,ale zawsze wychodzi na jaw że tu czy tam przebarwiły sprawę i steg bzdur naopowiadały. Wolę nie powiedzieć nic niż skłamać.

No właśnie - ja też stosuje taka \"metodę\". Jeśli moja odpowiedź miałaby zły skutek (np. mogłaby kogoś zranić), to zazwyczaj odpowiadam dość dyplomatycznie ;) - nawinę makaron na uszy hihi A Wy? W jakich sytuacjach nie mówicie prawdy, a kiedy uważacie, że szczerośc jest absolutnie podstawowa?

Gość oczywiście że mogą
Kłamstwa mogą mieć uzasadnienie. Jeśli chce się zdobyć władzę i dorwac do koryta można bezkarnie okłamywać POlaczków. Czego dowodem ostatnia kampania wyborcza i obecny rząd ;)

Srutu Tutu majtki z drutu _____> kłamać można , ale kiedy trzeba i sytuacja na to wskazuje