Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopcyk

Dziewczyny!Też musicie sprzątać po masturbacji czy macie lepiej od nas?

Polecane posty

Gość chlopcyk
To muszę wam powiedzieć, że naprawdę macie dobrze pod tym względem, doceniajcie to. Ale w sumie wszystko ma dwa końce. Mnie np powstrzymuje często to, że nie mam ochoty się brudzić, a potem myć i sprzątać. Tak to bym się częściej masturbował Ale podobno, niektóre z was też muszą sprzątać po masturbacji, tak słyszałem:)

Gość chlopcyk
sama przyznasz, że to już nie to samo co w każdym miejscu gdzie dusza zapragnie a poza tym nawet jeśli większość spermy trafi do klozetu to potem jeszcze wycieka trochę z wacka i na gaciach jest śmierdząca plama... a u was jest zupełnie sucho po, ej chyba aż tak to nie?

Gość chlopcyk
no to wiem, że wytrysków nie macie ale mokra śmierdząca plama na gaciach pewnie zostaje:P?

Gość chlopcyk
no ale mam na myśli, że gacie ubrudzą się jak je założy po....nie?

Gość chlopcyk
Niedoświadczony praktycznie, bo teorii to ja się już wiele naczytałem i o tym, że kobieta zarówno podczas podniecenia jak i podczas wielu etapów cyklu miesięcznego wydziela różne śluzy to wiem. Tak więc w ogólnym bilansie to jednak my chłopaki mamy lepiej. Łatwiej higienę utrzymać a nawet jak z higieną gorzej to naszemu zdrowiu to mniej szkodzi. Choć ja jak najbardziej lubię utrzymywać higienę. Czyli mówisz, że wam się ciągle gacie brudzą....oj dobrze, że jestem chłopakiem:)

Gość chlopcyk
Pewnie nie zgadniesz ile ja mam lat...:) No ale oczywiście liczę na to, że się dowiem nie jednego w praktyce, choć pewnie zależeć to też będzie np od otwartości dziewczyny, z którą będę

Gość chlopcyk
rocznikowo 24:) boże, ale stary jestem:) najwyższy czas wziąć się za siebie...:) a Ty ile masz lat:)?

Gość chlopcyk
czyli jesteśmy z tego samego rocznika... tak jest, zamierzam znaleźć sobie dziewczynę, już sobie nawet jedną upatrzyłem ale mam strach, bo nigdy wcześniej nie startowałem do żadnej dziewczyny, która mi się podoba a ta w dodatku jest taka trochę niedostępna...no ale co tam, nie mam wiele do stracenia:)

Gość thyjuyfjrtyuilhgfghyjukio
no ale my mamy inne kłopoty raz w miesiacu .]