Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony kapturek z wilkiem

DZIEWICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

WYGINEŁY JAK DINOZAURY, KTO SIĘ ZE MNĄ ZGADZA?

Gość 23letnia dziewica
tak, ja🖐️ 😴

Gość maxymillion
Juliusz jaka szkoda ze jestes wlasnie jedna z tych dziewic :( rozdziewiczyc cie kotku??

Gość placzliwa ala
sa.jeszcze .............niestety...(placz) ja jestem...niestety ubolewam nad tym strasznie ale nie potrafie zrobic tego z pierwszym lepszym raczej wole zrobic to z kims kogo kocham tyle ze jak dlugo mozna czekac na taka osobe? a jak sie nie znajdzie?

kiedy to prawda że wygineły , ostatnio podsłuchałam w tramwaju rozmowe 5 dziewczynek wiek około 14 lub 15 lat i z takim doświadczenie opowiadały o stosunkach i o tym co one robią że mi uszy puchły!!!!!!!!!

rany tylko nie róbcie tego teraz , dzieci tu są . Płaczliwa ale... niemartw się dziewice są w cenie i jak cię już jaki porwie i zaciągnie w krzaki to będzie się działo oj działo

to niech się odezwie sprawdzimy czy taka smukła

Gość kamileczka20
ja jestem dziewicą pod każdym względem, waginalną, oralną i analną. Chociaż kakaowa dziupla swędzi mnie co raz bardziej i chyba ona pierwsza zostanie wydana na wypełnienie gęstym, ciepłym mleczem:)

Gość z innego swiata
wiecie ze na jednym forum przeczytalam ze dziewictwo w wieku pow 23 to "okaleczenie" co wy tutaj myslicie? czy sa faceci tu w wwieku 21-22? jakby sie wam trafila dziewica w wieku np. 25 co byscie pomysleli???? prosze o wypowiedzi

Taka w stylu kamileczki20? Ja bym pomyślał, że za długo się mijała z powołaniem. :classic_cool:

Gość z innego swiata
nikt nie ma nic do powiedzenia w tym temacie?

Gość ale pierddddddolenie
:O Ja też jestem dziewicą pod każdym względem, żadna kakaowa dziupla mnie nie swędzi i mam nadzieję, ze nigdy nic do niej nie zawita, bo służy mi ona do czegoś innego, co zasadniczo z miłością, czy estetycznym doznaniami ma niewiele wspólnego i co mnie nie podnieca za bardzo, wręcz przeciwnie:O I mam 23 lata i nie czuje się "okaleczona". Okaleczona bym się czuła, jakbym już się z kimś przespała i okazałoby się, że i tak razem nie jesteśmy a teraz muszę szukać kogoś innego, bo nie wyrabiam.

do ale pierdddddolenie: ty masz powołanie chyba do zakonu z innego świata : kobieta w wieku 23 a nie ruchana to albo koszmar z ulicy wiązów i nikt nawey po pijaku jej nie chce albo ma staroświeckie myślenie że po ślubie