Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamileczka20

Chłopak nie chce mi zrobić minety

Polecane posty

Gość Kamileczka20

mówi, że go to obrzydza. Znamy sie od miesiąca, ale spędziliśmy bardzo dużp czasu razem. Chyba chodzi mu o to, ze nie jestem dziewicą, bo przyznałam mu się do jednego chłopaka :(

Gość mnie też mineta brzydzi
wole robic "patelnię",moze on ma podobnie

Gość moze smierdzi ci cipka
umyj sie przed nastepna randka

Gość a ty mu loda robisz
?? coś za coś :O

powiedz mu że jest niepoważny,bo nie wie co traci!albo zmień chłopaka na lepszy model

Gość HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
toś błyska inteligencją zona:O:P, swojego też tak bierzesz?

Gość zona chciala bys
zeby maz trzymal cie za glowe w trakcie obciagania ????

Gość up...........................

"ŻONA CO UWIELBIA SEX Weź go za łeb i każ mu lizać Niech wie gdzie jest jego miejsce ...między udami " hehe uśmiałam się :)

Gość nie czepiaj sie
wenezuela masz subtelne poczucie humoru

chłopak nie wie co traci, ale trzeba dac mu czas na oswojenie się a kiedy już to zrobi pierwszy raz nie martw się tak mu się spodoba że cały czas będzie chciał robić Tobie minetkę ;-) pozdrawiam

Gość chłop chłopowy
biedna Kamileczka, tylko ciota boi sie cipki i niechce jej lizac, ja stawiam lizanie po stokroć nad dymaniem, kocham lizac cipke, twoją bym wylizał doszczętnie bidulko

to chyba on tego wczesniej nie robił :P faceci ogolnie to bardzo lubią ;) tak jak napisała \"żona\" za włosy go i miedzy nogi :P

daj mu czas , to nie jest najwazniejsze w zyciu. kiedys sprobuje i sie nie opedzisz.... wierz mi, wiem o czym rozmawiam :classic_cool:

Gość bleblubla
Po prostu mu śmierdzisz dosłownie i w przenośni:P, nie przyszło Ci to do głowy?

Hej, a może któraś ma ochotę trochę pofantazjować mailowo? Uwielbiam kobiety, które się masturbują. Piszcie na maila.

a ja mam właśnie na odwrót :0 moj chlopak chce mi zrobić minetke ale ja nie chce :0 nie wiem czemu ale obrzydza mnie to a on nalega :( natomiast on sie brzydzi robieniem loda chociaz chciałabym sprobowac ( nigdy tego jeszcze nie robilam ;) )

ej no nie gadajcie ze to nie facet z krwi i kosci... moze jakaś brudaska z tej laski... albo gościu nie czyje ze to ta a potrzebuje ja tylko do zamoczeia ptaka:D mój też nie chciał lizać... ja byłam dla niego pierwsza w tej kwestii bo wcześniej sie brzydził... a teraz ode mnie oderwać sie nie moze:D:D:D

Gość maly_111
ej ja zaczynalem od minetki i od razu mi sie to spodobalo... teraz najchetniej bym sie nie odrywal od mojej partnerki... zapach?? wilgoc?? nie rozumiem, czemu to was odrzuca panowie... moze zaczne od wilgoci-nie raz sie zdarza, ze po minetce mam ponad polowe twarzy w soczystosci niewiesciej... tylko dla tego, ze owa niewiasta gdy szczytuje lapie mnie za glowe i dociska do siebie :) mi to nie przeszkadza, ale mialem obawy, czy jej bedzie... niesluszne :) zapach-moja dziewczyna to czyscioszek, ale jak wiadomo i ona musi siusiu zrobic czasem, a to czuc niestety... ale... mi to przeszkadza tylko na poczatku, bo potem jestem tak podniecony, ze mi to lezy 9zn. jest obojetne, bo co innego stoi i czeka :D) jesli chlopak nie chce robic minety-moze to mu sie nie podoba?? moze sie boi?? moze po prostu trzeba z nim o tym pogadac?? :) rozmowa to podstawa w tych sprawach.. ja sie ciagle ucze i wiem, ze uczyl sie bede jeszcze dluuuuuuuuuugo (to, ze zadowalam partnerke nie oznacza, ze nie moge bardziej :D), wiem, ze musze sluchac jej rad i czasem zrobic cos inaczej, niz myslalem :) ale to tez jest piekne, bo wiem, ze mozemy pogadac o wszystkim i, ze sie siebie nie wstydzimy... ale to juz inny temat :) pozdrawiam :)

Gość setebos
facet nade mna wie co mówi, nie ma sensu bawic sie w ciemno a zapytac nie zaszkodzi a co do zapaszku to niezły afrodyzjak dla faceta (oczywiscie nie mówie o tydzień nie mytej pipe)

a ja nie lubie robić minet i tyle.... drazni mnie ten zapach do tego stopnia ze nie sprawia mi to zadnej przyjemnosci, robie to tylko z przymusu bo wiem ze moja kobieta to uwielbia. rzadko sie zdarza ze faktycznie mam na to ochote tzn nawet lubie podczas okresu gdy ma tampona w pipci (wtedy nic nie czuc) albo podczas wspolnej kąpieli np pod prysznicem. juz dawno stwierdzilem tez ze sperma jest o wiele lepsze w smaku niz kobiece soki

Gość theblackcat
Ja wole soki :P