Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamileczka20

Chłopak nie chce mi zrobić minety

Polecane posty

A ja jak mam bys szczera to wcale tego nie lubię. Jakoś mnie to nie kręci. Niewiem, może jestem zbyt mało wrażliwa na język, bo mój facet robi mi tylko ręką. I wtedy owszem, jest przyjemnie. :)

Gość HG
Ja sie ustawilem z dziewczyna i jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Troche mnie to bzydzi macie jakies wskazoweczki??

Gość przegralas zycie
wskazowki sa takie ze jak cie to brzydzi to tego nie rob

Gość Ony
Jak można nie chcieć zrobić minetki ???????? :D

tez tego nie kpw........... ja nie chcialam chyba przez 6 razy probowal naklonic mnie do tego.... sam sie tam pchal! w koncu sie wku. i na sile rozlozyl nogi [ pierwsza reakcja: CO TY KURWA ROBISZ?????????] i wzial sie do roboty [ to byla i jego i moja pierwsza mineta...dawno temu:P ] no i tak sie zaczelo.....ciesze sie ze nie stawialam wiekszego oporu!

Gość Ony
Można do minetki zamiast palcówki użyć wibratora :) Moja była wczoraj zachwycona... nie wytrzymała długo, sama na mnie wskoczyła i dokończyła cała zabawę :)

eeee.... ja od kad uprawiam sex [ i mysle ze to sie nie zmieni ] mam pewna zasade "nie wkladam do cipki cial obcych z wykluczeniem palcow, czlonka i jezyka mojego lubego"........... ale to jakies takie moje osobiste e....zboczenie?

Gość PYTAM POWAZNIE...NIE WIEM
do -----------> mnie też mineta brzydzi "wole robic "patelnię",moze on ma podobnie" czym sie różni PATELNIA od MINETY :)

Gość PYTAM POWAZNIE...NIE WIEM
?????? JAKA JEST ROZNICA?

Gość hmmm.mmm
po co piszesz bzdury jak nie wiesz?

Gość kjkjkjk
ja ci z przyjemnoscia zrobie minete jak chcesz to muj nr gg 601905304

Gość Sam miód

Gość PUSiek
moze masz grzybice albo łupież pomiedzy nogami fuuuujjj . Ja osobiscie kocham chlapac minetki :D

Myślę,że jak facet widzi w tym problem,to nie jest to uczucie. Mój mi potrafi robić 40 minut,zawsze go pytam że to wręcz ciekawe,że to tak lubi. Poza tym ja sie myję,a jak on chce to i nie. Dodam,że ja mu też robię dobrze. Po prostu się dopasowaliśmy,a nie każdy tak ma. Jednego może jedna piśka obrzydzać,a inny ją uwielbia. Miałam też takiego jednego,że twierdził że jestem za mokra,a mój obecny to wylizuje mnie nawet po fakcie,jak najwięcej ze mnie spływa.

Gość kasiuuuuuuuuuuuuula
Niestety mam podobny problem. Dla mnie zycie seksualne bez oralu to nie to samo, a chlopak co? Nie chce minet. Ponoc bylam pierwsza ktorej to zrobil, bylo bosko, a tu po kilku dniach sie okazuje ze mu sie to nie podoba. Ale do lodow nie ma nic przeciwko, lecz wg mnie jak tylko jedna osoba ma caly czas dawac przyjemnosc drugiej to nie ma sensu. Aha, no i mylam sie jakby co, wiec o zadnym syfie nie ma mowy ;p

Gość Spartakus
Jezeli chcesz minetke + oral to pisz na GG 12329833 Z chęcia zrobie :)

czasami brak mi byłego bo on nie chciał wychodzić z pomiędzy moich nóg,uwielbiał robić mi minetę,dlatego nie rozumiem twojego faceta.porozmawiaj z nim na ten temat może sie okazać że to wina jego poprzedniej partnerki przez którą się zraził a jak to nie pomoże to przywiąż go do kaloryfera i weź sobie co ci sie należy

Gość american pie
mysle ze jak dziewczyna widzi problem w robieniu loda z polykiem to nie jest uczucie 🖐️

Gość oooo tak
Cyprysek_17 zgadzam sie z toba w 1000000% placowka+mietka=MEGA orgazm :D:D

Gość Kamileczka20
Znamy się kurde od miesiaca, spędziliśmy wiele radosnych chwil. Robiłam mu loda wiele razy, wiele wiele razy .. wargi mam już takie ochydne, spuchnięte cały czas :O :O koleżanki już się ze mnie śmieją :(( nazywają mnie KAMA SPUCHNIĘTA WARA :O a to wcale nie jest śmieszne:( a on mi nie chce zrobić tej jednej minetki!!! już nawet jeżyka przycięłam troszke dla niego specjalnie!!! a on nic.. nie wiem już co mam zrobić:O przecież myje się co 4 dni !! i jestem pachnąca

Gość lejdis-ka
Cyprysek mial racje...hmmm,az mi sie zachcialo;p

Gość RevanPL
Niby dziwne, ale może mu nie odpowiada lizać używany towar i smakować to co zostało zajęte przez jakiegoś ciecia przed nim. Trza sie było szanować a nie tera dziwić.

Gość Bili KId
Wez znajdź sobie innego !!! Koles jest przykry i żałosny. Przychodzi do ciebie pewnie tylko na lody i ma cie w dupie. Jak ja bym był z taka egoistka, pogonił bym ja szybko albo jeszcze szybciej.