Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca pomocy

PSYCHIATRA WARSZAWA GODNY POLECENIA

Polecane posty

Gość poszukująca pomocy

szukam najlepiej lekarza ktory przyjezdza na wizyty domowe... bede wdzieczna za pomoc

Gość Aneta234
Ja leczyłam się u dra Pawła Skrzyckiego z kliniki Psychomedic i nie mam żadnych zastrzeżeń do niego. Bardzo dobry lekarz.

Gość gość
Gabi clinic na wspólnej. Zostałam wyleczona z nerwicy i depresji. Mogę powiedzieć że jestem szczęśliwa. Polecam

Gość Aldona543
Mi pomógł Paweł Skrzycki z moimi zaburzeniami odżywiania. Było ze mną bardzo źle. Nic nie mogłam jeść, strasznie się czułam. Teraz wróciło do normy dzięki doktorowi.

Gość Moniqa_
Aneta, Aldona, widzę, że mamy wszystkie bardzo dobre zdanie o doktorze. Po śmierci siostry byłam w rozsypce i nie wyobrażałam sobie, że jeszcze się kiedyś poczuje szczęśliwa, a doktor Skrzycki sprawił, że tak jest.

Gość gość
W TOMMED (www.tommed.waw.pl) mają specjalistów. Świetną panią psychiatrą jest lek. med. Anna Papasz-Siemieniuk. Ma duże doświadczenie i to widać podczas spotkań.

Gość Fiołeczkowa
Dobrym specjalistą jest dr Pamela Kubaszewska. Rzeczowa i konkretna ale również bardzo sympatyczna. Skuteczne prowadzi terapie. pracuje na filtrowej w Psychomedic. Warto zajrzeć do niej na wizytę ;)

Gość gość
mi już nikt nie pomoże :(

Gość gość
Dobrym psychiatrą jest kafeteria.pl tu jest wielu specjalistów w każdej dziedzinie

Gość Sabrinnka
Moim zdaniem nie ma co sie męczyć i naprawdę lepiej iść do lekarza. A szczególnie do psychiatry bo może wam przepisać potrzebne leki. W Warszawie warto wspomnieć o klinice http://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/, mają wielu specjalistów, zajmują się praktycznie każdą terapią. Prowadzą zajęcia grupowe, indywidualne, dla par, a także wizyty domowe. Wiec de facto nawet nie musicie nigdzie iść :)

Gość karolcia_a
Też polecam PsychoMedic. Koleżanka chodziła tam z córką, bo prowadzą też leczenie dzieci i młodzieży http://psychomedic.pl/psychiatra-dzieci-i-mlodziezy-warszawa/ . Wstyd jest niestety jednym z głównych powodów, dla których ludzie rezygnują z szukania pomocy, a depresję, nerwicę i inne zaburzenia psychiczne naprawdę warto leczyć. W PsychoMedic mają wizyty domowe, a nawet psychoterapię przez Skype, więc warto spróbować, jeśli ktoś obawia się wizyty w gabinecie.