Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aanek

Obawa przed lodem....

Polecane posty

Moze mi ktos pomoc w jaki sposob sie przelamac, aby zrobic chlopakowi loda?

Gość htrhtrhwt
tzn co? ktoś ma cię zgiąć?

Gość kamileczka20
uzyj lodolamacza

Gość Angelika ika
Moim zdaniem najlepiej gdy wezmiecie z chlopakiem wspolna kapiel ty umyjesz jego intymne czesci a on Twoje, po tym bedziecie juz czysciutcy i mozecie sprobowac pozycje 69. On bedzie zajety Toba a Ty mozesz spokojnie eksperymentowac. Jesli sie brzydzisz postaraj sie zaopatrzyc w prezerwatywe smakowa i tak bedzie Ci latwiej.

Gość Nie polecam 69
lepiej jak po wspolnej kapieli zajmiecie sie soba po kolei . Oczywiscie najpierw dokladne golenie pozniej kapiel . 69 strasznie rozprasza i mozna stosowac tylko i wylacznie jako gre wstepna .

Gość zdegustowany niekompletnie
może nie rób sama tylko kup gotowe?? polecam gyrcana, choć troche za słodkie...

Nie ma sie czego bać, przecież Cię nie ugryzie :P To nic trudnego a sprawia przyjemność obojgu :)

Gość surówka z kapustą
a po co masz robić loda - te przepisy sa dosc skomplikowane i nie zawsze sie udaja kup mu Algide labo korala - ale zapytaj wpierw jaki smak lubi

Gość a jak ktos sie calkiem nie
goli? :D To co? :P

Gość zdegustowany niekompletnie
to będzie nieogolony, albo niekompletnie ogolony... a czemu pytasz??

Gość a jak ktos sie calkiem nie
bo ktos tam wyzej napisal, ze trzeba sie golic :P

Gość ehh mam tak samo
kurcze ja też mam przed tym obawy a dokładniej chodzi mi o to że nie będę umiała sprawić mu przyjemności i że coś mi powie typu że kiedyś się nauczę i wtedy to już napewno nie będę chciała tego powtórzyć :(((

zrocisz jak poczujesz ze naprawde sie z nim w łóżku wyluzujesz. jak pozbedziesz sie wszelkich barier. albo poprostu poliz mu go i jak ci sie nie spodoba to mu to powiedz ze nie chcesz i tyle

Gość bcxxdfsd
jak bedzie tobie na tym facecie zalezec, aby bylo jemu przyjemnie, to nie bedziesz zwracac uwagi na to co robisz, po prostu to zrobisz. ja osobiscie nie lubie smaku cipki mojej laski (pali fajki), nieogolona, ALE robie jej minete i czerpie przyjemnosc z tego ze ona przezywa rozkosz, paskudny smak, wlosy i sluz na twarzy i policzkach, bolacy jezyk i palce... to nie ma znaczenia, liczy sie dla mnie wtedy tylko jej przyjemnosc i orgazm. szkoda ze kobiety tak nie mysla.... wciaz tylko "a fee, lodzik, sperma, fujj." :(

nie martw się! to naprawdę nic strasznego;) tylko nie panikuj jak będziesz miała wziąć go do ustek;) pomyśl o tym, że to sprawi mu wielką radość podejrzewam , że Tobie też;) jak już podniesiesiecie sobie ciśnienie, zacznij go całować po uszkach syzjce klatce, brzuszku i delikatnie przejdz to jego spodni i gdy już je zdejmiesz to weź delikatnie jego pałkę i całuj lekko possaj i przejdz do konkretnego tempa;) powodzenia!!