Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna666

Second Life

Polecane posty

wyczytałam ostatniow gazecie o second life. chciałam sie zapytac czy ktos w to \"gra\"? jesli tak to jka moge zacząć w to grac nie wiem na jakiej stronie to moge znaleźc ani jka to zainstalowac czy mógłby mi ktos pomóc??

Gość Juzin z Bagien prawdziwy
W to się nie gra. Tam się żyje. To coś takiego jak graficzny komunikator. Takie gadu gadu tylko 5 mln razy bardziej rozbudowane.

Ja to znalazłam kiedyś wrzucając "second life" w wyszukiwarkę. Ciekawie się zaczyna, zwłaszcza gdy tworzysz swoją postać, uczysz się poruszać po przedsionku tego świata (taka wyspa do testowania) np latając w powietrzu, komunikujesz z różnymi ludźmi ale potem jest trochę mdło, jakoś mało ludzi, nie wiadomo co ze sobą robić... Pewnie trzeba znaleźć jakieś skupisko ludków i mieć trochę lindedolarów żeby się w tamtym świecie znaleźć, a może trzeba nawiązać więcej kontaktów... Nie wiem. Dałam sobie spokój bo nie mam na atrapy życia czasu a na dodatek ta gra bardzo obciążyła mój komputer.

oglądałem na planet program o tym, to już jest wyzsza szkoła jazdy konnej i trzeba byc milionerem i miec super komputer o pamięci gigantycznej i szybkości astronomicznej