Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala i zagubiona

czy zaufac mu ponownie?

Polecane posty

Gość mala i zagubiona

jestem z chlopakiem, ktorego poprzednio dziewczyna zostawila dla innego. ostatnio dowiedzialam sie, ze on nadal sie z nia spotyka, zrobilam mu awanture, ale mi wszystsko wytlumaczyl. powiedzial, ze ona zaczela sie do niego odzywac, wiec stwierdzil, ze teraz on zrobi jej to samo co ona mu no i spotkal sie z nia kilka razy i mial ja w sobie znow rozkochac, a potem powiedziec, ze ma kogos i zostawic ja, chcial, zeby poczula sie tak jak on. powiedzial, ze chcial mi o tym powiedziec, ale sie bal, ze w ogole nie bede chciala go sluchac, ze go zostawie. poczatkowo nie chcialam w ogole go sluchac, ale jak to sobie przemyslalam t stwierdzilam, ze strasznie mi na nim zalezy, przeprasza mnie codziennie i przyznal sie do tego wszystkiego, powiedzial, ze zerwie z nia kontakt, ze chce dalej kontynuowac to co ze mna. powiedzial mi wczesniej, ze mnie kocha, ze jest mu ze mna cudownie, a tamtej chcial zagrac na uczuciach. co ja mam zrobic? prosze pomozcie mi, bo jestescie bezstronni w tej sprawie i na pewno inaczej na to patrzycie. powiedzial tez, ze boi sie tego, ze na kazdym kroku bede mu to wypomminala... wybaczyc mu i byc z nim dalej czy dac sobie na spokoj?

\"spotkal sie z nia kilka razy i mial ja w sobie znow rozkochac, a potem powiedziec, ze ma kogos i zostawic ja, chcial, zeby poczula sie tak jak on.\" juz pomijając nieczyste zagrania i dziecinadę, nie rozumiem, jak można uskuteczniać takie gry, mając kogoś??? A niby jak miałybyby wyglądać te spotkania, żeby ona sie znów zakochała??? Bo chyba nie byłoby to \"gadanie ze sobą, siedząc naprzeciwko\" :O że też się ludziom chce :P

Gość sfrustrowana studentka
To kretyn, daj se na luz.

Gość mala i zagubiona
a jak on naprawde pokaze ze mu zalezy i to byla tylko chora gra z jego strony? on z tamta panna byl ponad rok i naprawde dala mu niezlego kopa

Gość mala i zagubiona
na samym poczatku naszej znajomosci ja mu od razu powiedzialam, ze nie pakuje sie w zadne zwiazki, ze nie chce, zeby miedzy nami do czegos doszlo, a jednak potem zaczelo mi zalezec na nim, kilka razy mnie pytal czy juz jestem pewna, ze chce z nim byc, ale nie powiedzialam mu tego, dopiero po tej calej akcji to sobie uswiadomilam i to ja bardzo mi na nim zalezy

Gość proponuję usunąć
Po pierwsze, to co zrobił samo w sobie to dziecinada i idiotyzm :O A po drugie, jakoś nie wierzę że mając Ciebie u boku chciał w ten sposób się zemścić na niej. Po prostu uważam, że jeżeli Cię kocha to tamto nie miałoby znaczenia. Po prostu by to olał. Myślę że znalazł sobie po prostu wytłumaczenie tego, że się z nią spotykał....

Gość straszne
dajecie sobiw wciskać takie załosne kity :o

\"że też się ludziom chce\" prawdziwe w tej opowiastce jest tylko to, ze koles spotkał sie ze swoją byłą... puknął ją pare razy :P czego tu sie moze nie chcieć? :P

Gość mala i zagubiona
czyli uwazacie zeby go sobie odpuscic? a jezeli on naprawde chcial tamtej wyciac taki numer? boze ja juz sama nie wiem co mam ze soba robic;(

Gość ja nie lubię allegro
mala i zagubiona, chcialabym, zebys podjela wlasciwa decyzje, choc mozesz poczatkowo cierpiec, nie ejst to wyznacznikiem tego, czy decyzja jest dobra czy zla. nie znam Twojego chlopaka, nie wiem co to za czlowiek, wiec nie sugeruj sie zbytnio moja wypowiedzia, ale szczerze mowiac, jak on zamierzal ja w sobie rozkochac? lizaka by jej kupil? kwiatka? po prostu facet nie byl wobec Ciebie uczciwy, to moje zdanie. poza tym inna kwestia-jesliby mu na niej nie zalezalo, niewazne byloby dla niego to, co ona sobie o nim mysli, i takie chore gry nie mialyby zadnej celowosci, bo i po co?pamietaj, od nienawisci do milosci ejden krok, nie na prozno sie mowi "lepiej zeby mnie nienwidzil/aiz zebym byla/byl dla niej/niego obojetna/y"

Gość mała czarna noc
Chcesz być z kimś kto albo kłamie albo świadomie chce kogoś ranić :o Jedno lepsze od drugiego :o wiesz są normalni faceci

Gość mala i zagubiona
to moze ktos pomoglby mi wymyslic do niego taka przemowe, zeby wjechac mu na psyche za to co zrobil, ale jednoczesnie dac mu do zrozumienia, ze mi na nim zalezy dalej?

hmm... osobiście pogoniłabym Go...przecież Cię zranił widzisz, że potrafi być nie fair, a co będzie dlaej??

Gość mala i zagubiona
dzieki wam bardzo, juz podjelam decyzje:) mysle, ze nie ma sensu tracic czasu dla kogos takiego