Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miracula

Jak pozbyć się strachu przed prowadzeniem samochodu?

Polecane posty

Gość miracula

Kilka lat temu pewna Pani wjechała mi w tył samochodu. Była to stłuczka nie z mojej winy. Od tego czasu boję się prowadzić samochód. Jak zwyciężyć ten strach, który strasznie utrudnia mi życie? Co zrobić żeby prowadzenie auta stało się przyjemnością a nie katorgą?

Gość jowitka 32
mialam podobnie jak ty. Dostalam prawo jazdy w wieku 18 lat:) i nie jezdzilam bo sie balam. W koncu zmuszona bylam usiasc za kierownica i po tygodniu jazdy , wymusilam pierszenstwo:( Zadnej policji, dogadal sie z gosciem i zaplacilam mu za lampe. Do domu dojechalam cala we lzach a rece mialam spocone od sciskania kierownicy:) Powiedzilam sobie nigdy wiecej nie wsiade do tego samochodu!! Ale moj maz powiedzila ze albo teraz wsiade i pojade albo juz nigdy. Od stluczki minal rok a teraz smigam juz po miescie jak fryga:) Na swieta Bozego Narodzenia bylam nawet w Niemczech - sukces.:)

Gość miracula
Kurcze gratulacje! Bardzo Ci zazdroszczę. Czyli wynika z tego że zacisnąć zęby i jechać mimo wszystko? Ja jak tylko siadam za kierownicą jestem strasznie spięta.

Gość ajajajaoh
lepiej nie wsiadaj bo tak zestresowana mozesz komus zrobic krzywde

Gość miracula
No właśnie ja się chcę pozbyć tego stresu i strachu i normalnie jeździć. Nie wierzę, że tylko ja mam taki problem.