Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmrai

pytanie

Polecane posty

Gość mmmrai

Lekarz przepisal mi 2 opakowania ... skonczylam 1wsze no ale problem jest tej kwestii ze moj kochany wyjechal na 2 miesiace no i nie wiem czy jest sens brania kolejnego ...

Gość nie wolno-brać a potem nie
i tak na zmianę-rozlegulujesz sobie cykl

Gość nie ma sensu brać
Bez powodu nadziewać organizm hormonami przez 2 miesiące jest bez sensu. Zrobisz sobie przerwę długą tylko pamietaj, że nie jesteś wtedy zabezpieczona. Jeśli chłopak wróci na stałe to możesz zacząć brać. Jeśli Cię tylko odwiedzi na chwilę to lepiej użyć prezerwatywy. Dziewczyny biorą latami tabsy bez przerwy i potem się martwią czy normalna owulacja wróci. Skorzystaj z tego, że możesz zrobic przerwę. Zawsze tak robiłam (za radą lekarza) i teraz nie mam problemów z owulacją. 🖐️

jeszcze jest kwestia taka, ze przerwiesz ale wrocisz do pigulek a tu okresu moze nie byc :) dziewczyny nie jest napisane ze dziewczyna bierze 1 opakowanie w wogole, tylko ze jej przepisano 2 opakowanie, z tymze 1 z nich skonczyla. to jest duza roznica

Gość mmmrai
to teraz zglupialam ..no nie wiem lekarz mi powiedzial ze po 2 opakowaniu mam przyjsc do kontroli ... w sumie to jedno opakowanie co juz skonsumowalam to bylo moje pierwsze od jakiegos dluzszego czasu wiec nie wiem teraz czy organizm nie zglupieje

Gość nie ma sensu brać
zadzwoń do lekarza - mój na takie pytania chetnie odpowiadał także przez telefon

Gość nie ma sensu brać
Lekarz zakładał, że te tabsy są Ci potrzebne. Chłopa nie ma to bez sensu. Miesiączka wróci szybko - bez obaw.