Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedyna Afterglow

czy on jest normalny?

Polecane posty

Od 2 miesięcy mam faceta a on zaczyna coś strasznie kręcić. Na początku było cudownie, smsy co chwila, czułe słowa, ale od niedawna coś zaczyna się psuć. Żadko pisze, wykręca się pracą. Teraz popsuł mu się samochód, ma długi i nie ma kasy. napisał mi, ze świat mu się wali i najlepiej skoczyłby z mostu albo strzelił sobie w łeb. ja się pytam o co chodzi,ale trudno do niego dotrzeć. Zamyka się w sobie. czuję się niechciana i ze mu zwyczajnie przeszkadzam. ja mam depresje i czasem bardzo go potrzebuję, szczcególnie gdy jest źle, ale on wtedy nie ma paliwa żeby przyjechać albo kasy zeby zatankowac. Sprawy tak wyglądają..

Gość olej go
Po co ma Cię ciągnąć w dół.

moze faktycznie ma teraz problemy i nie chce cie nimi zamartwaic a moze nie chce byc z Toba...lub znalazl inna....

Gość facet najwyrazniej ma jakis
powazny problem :( Nie jestescie ze soba az tak dlugo, by chcial sie zwierzyc... Mysle, ze badz przy nim, pokaz mu ze moze na Ciebie liczyc. I badz Ty podpora dla niego. Kiedys sie odwzajemni, a teraz tego potrzebuje. I nie wyputuj. Niektorzy ntego nie lubia - moze sam sie otworzy :)

Gość u mnie zaczelo sie tak samo
i niestety okazalo sie, ze jestem jedna z wielu :( czy Ty moze jestes z katowic lub okolic?

Gość a nie mozesz ty jechac do
niego ? skoro jedynym jego problemem jest brak kasy lub paliwa ?

wlasnie istnieje takze komunikacja miejska jak dla mnie to głupia wymowka ze nie ma kasy na paliwo chyba ze jest wyjatkowo leniwy:O

nie jestem z katowic ani okolic. zadzwonilam przed chwilą. powiedzial, ze nie moze gadać. moze i ma problemy, ale jak mam wpłynąć na to, zeby się otworzył? po prostu czekać? ja sama mam depresję, nie moge żyć w niepewności, chodzić po bagnach.....

Gość nie przesadzaj
od dwoch miesiecy jestescie razem, to dopiero sie poznajecie, wiec nie wiesz czy on kreci, jak dla mnie to ty jestes za glupia na niego

Dzięki:o Tyle że ja mam depresję a nie mam w tym związku stabilizacji. To jak spacer po bagnach. nie wiem co wymyśli,co mu się przydarzy i co się stanie z dnia na dzień...

Gość facet najwyrazniej ma jakis
Nie narzekaj na brak stabilizacji po 2 m-cach znajomosci... Mezczyzni tez miewaja depresje i gorzej sobie z nia radza, bo sa slabsi psychicznie ;) Zapomnij wiec chwilowo o wlasnej chorobie... Pomaganie innym jest czasem dobrym lekarstwem na wlasne problemy :)

Wiem, dlatego chciałabym mu pomóc, wesprzeć. Nie oczekuję aż takiej stabilizacji. Cjhciałabym tylko wiedzieć jak jest a ja wciąż się boję..

Gość a nie mozesz ty jechac do
jesli chcesz mu pomoc, to mu to pokaz , a nie tylko wymagaj ,zeby do Ciebie przyjezdzal wsiadz jutro w komunikacje miejska i jedz do niego , i szczerze pogadajcie

Gość mała czarna noc
a Ty nie możesz pjechać do niego??

Gość jeżeli jego imie zaczyna
sie na litere M to nie tylko ty masz z jego powodu problem

Gość mała czarna noc
i jeszcze sprawia że masz poczucie winy :o