Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ti...

Pomoze mi ktos zrozumiec męskie myślenie?

Polecane posty

Gość ti...

chlopak mi mowi zezbyt powaznie podchodze do uczuc. On jest zdania ze nalezy sie bawic, kokietowac, a nie wszystko brac na powaznie. Wtedy zapytalam go czy w takim razie bawi sie moim kosztem . On na to, ze nie, traktuje mnie powaznie wiec juz nic z tego nie rozumiem.

Gość nadążyć za wami babami
to dopiero trzeba być kimś w rodzaju Einsteina :-O

Gość 444444444444444444444
wręcz przeciwnie mężczyźni sa banalnie prości , nigdy nie bawią się w domysły i metafory :O

Gość ti...
jeb bo mam za soba niemile doswiadczenia i teraz jest mi ciezko zaufac, a chcialabym byc juz w stalym zwiazku, a ten chlopak nie jest juz nastolatkiem

Gość są mężczyźni
których ciężko jest zrozumieć.:-o I w ogóle nie wiedzą, jakie my kobiety mamy potrzeby:P:D

Gość są mężczyźni
Dam wam przykład jak mój mąż mówi nieraz: Gdzie jest ten? Leżał tam? Ja się pytam co? A on mi na to, ty kórwa nigdy nic nie wiesz.:D

Gość Wrom
Faceci są banalnie prości. Właściwie mają tylko dwie wielkie pasje życiowe - jedzenie i seks.

po go załatwiłaś tym pytaniem :D pewni liczył, że ty też chcesz się bawić a ty takie poważne pytania zadajesz :D to co miał powiedzieć? Ma widać trochę taktu i instynktu samozachowawczego więc udzielił właściwej odpowiedzi

Gość ti...
no jesli chce sie bawic to udzielil zla odpowiedz czyli oszukal mnie?

Gość mała czarna noc
Zbyt powaznie hihi dobre ;)) ale fak są faceci dla których kocham znaczy tyle co dobranoc :))

Gość kafe sie znów pieprzy

Gość ti...
a ja przegralem zycie--> czyli zle zrobilam ? no bo jesli zalezy mi na powaznym zwiazku, a on mowi mi to co chce uslyszec to znaczy, ze jemu nie zalezy? Powinnam byla sie obrazic? Ja mu wyraznie powiedzialam ze uczucie to nie zabawa a on sie tylko usmiechnal twierdzac ze nalezy sie bawic, a nie podchodzic do tego sztywno czy cos w tym stylu, a potem , ze wlasnie traktuje mnie powaznie. nadal nic nie rozumiem mala czarna noc--> no wlasnie probowalam mu wytlumaczyc ze dla mnie slowo kocham jest czyms bardzo waznym, on chyba tylko sie usmiechnal . Wogole dziwne bo to facet z typu romantykow

Gość ti...
a ja wygralem zycie--> napisz tylko czy on wg tego co powiedzial nie traktuje mnie powaznie?