Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalaaaa

co sadzicie o tym pomysle?

Polecane posty

Gość tralalalalaaaa

witam, od jakiegos czasu chodzi mi po glowie pewien pomysl. otoz chcialabym zalozyc swoj wlasny interes ale nie mam pewnosci czy to ma sens. chcialabym zapytac was o opinie. nie mieszkam w Polsce i jak na razie szans na prace nie mam bo nie mowie plynnie w jezyku tego kraju. Ale siedzac w domu do niczego nie dojde. Dlateo zaczelam zastanawiac sie nad praca w domu. Otoz mysle o sklepie internetowym z wlasnorecznie wykonana bizuteria. Jak myslicie, czy to ma sens? Wiem, ze w Polsce pelno takich sklepikow, slyszeliscie moze jak to funkcjonuje?

sens to ma jako dodatkowe źródło dochodów 🖐️ choć w takim wypadku chyba lepiej to na allegro sprzedawać , nie będzie problemów z prowadzeniem działalności gospodarczej ,moje skromne zdanie na ten temat

Juliusz Cezar dlaczego uważasz, że nie będzie problemu z działalnością gospodarczą jeśli będzie się sprzedawało przez internet? Przecież tak czy owak trzeba ją założyć jeśli się coś sprzedaje.

masz rację w Polsce jeżeli sprzedaż ma znamiona prowadzenia działalności trzeba zapłacić podatek jak firma ,ale pisze ,że jest w innym kraju , nie zna języka , i otwieraj tu firme ,chyba,że jest jakaś dobra dusza ,która pomorze.Platforma aukcyjna zagwarantuje większy ruch niż własny sklep internetowy ( jego pozycjonowanie w wyszukiwarkach itp to dużo pracy) ,może być umieszczony jako odnośnik do niego na aukcjach.