Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 18, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Styczeń 18, 2008 kupić 4 nowe kupony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedro* 0 Napisano Styczeń 18, 2008 zainwestuj w ulepszenie naszej klasy - skończą się te durne topiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 18, 2008 tylko 4? wystarczy na 8 zakładów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 18, 2008 zaszalej w biedronce , po co inwestować :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miszcz tempej riposty 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Kup sobie zestaw wibratorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam racje Napisano Styczeń 18, 2008 kup tyle losów na loterie na ile ci starczy, w końcu masz dobrą passe, albo postaw u bukmachera na reprezentacje4 polski w piłce nożnej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Styczeń 18, 2008 no to za resztę pójdź do biedronki i kup 3 puszki VIPa albo innego ichniego wynalazku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 18, 2008 a po ile piwo w biedronce? bo u mnie na samie po 1,76 wibrator już mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna na wydaniu 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Proste, upij sie ze szczescia :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 18, 2008 Jarku, a czy aby byłbyś wyrozumiałym modem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atunia 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Lusia miałaś se chujankę wyprostować spacją..pisałam przecie :D a zresztą już po świętach a w ogóle wygrałaś czy...zamierzasz wygrać w przyszłej kumulacji??? jeśli wygrałaś :P to ile? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atunia 0 Napisano Styczeń 18, 2008 kuźwa idę spać bo jutro kolos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 18, 2008 trafiłam trójkę czyli 16 zł niedługo zlikwiduję choinkę, czyli po wizycie księdza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeśnySłodziaczek 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Rozumiem, że miałaś trójeczkę :P Ja nie wiem co zrobić ale jak moja Mama miała trójeczkę to grała dalej :) ostatnio miała czwóreczkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 18, 2008 :) kiedyś miałam piąteczkę...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeśnySłodziaczek 0 Napisano Styczeń 18, 2008 łał :D i co sobie kupiłaś? Mocno przezywałaś ta jedna liczbę czy cieszyłaś się pełną parą? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miszcz tempej riposty 0 Napisano Styczeń 18, 2008 No tak za trójkę to nawet na jeden wibrator nie starczy.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 18, 2008 :D to było jakieś 10 lat temu... za piątkę dostałam 1.500.000 rozlazło się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach