Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no masakra

Mam 25 lat, biore tabletki anty a i tak przed okresem...

Polecane posty

Gość no masakra

na jakies 10 dni przed albo tydzien wyskakują mi pryszcze ;( juz nie wiem co robic:( pomocy

Gość no masakra
czy któras tez tak ma ???

Gość ciacho z cukierem
mi też trochę wyskakują ale na twarzy tak nie..raczej na plecach...bo wiesz na nie każdego tabletki anty działają ''przeciwpryszczowo'' tak jak na niekażdego działają przeciwbólowo

Gość no masakra
przed braniem tabletek moja cera była straszna a teraz widze spora poprawe...biore rigevidon od roku a tabletki w sumie od 1,5 ( wczesniej brałam inne)....tylko co jakis czas szczególnie jak cos zaniedbam to wyskakują mi wstretne czerwone pryszcze;( stara baba z trądzikiem to wyglada koszmarnie zwłaszcza ze na ulicy mało która je ma :(

Gość no masakra
brałam kiedys diane ....jako nastolatka bo zawsze miałam straszne problemy z okresem i z cerą przez to...było ok ale po odstawieniu wszystko wróciło....nie brałam tabsów przez jakies 7 lat i dopiero teraz....moja gin nie chciała mi ich przepisac bo mówiła ze są dla kobiet , które mają za duzo meskiego hormonu w organizmie i ona nie jest ich zwolenniczką...

Gość no masakra
potem są takie brzydkie zaczerwienienia i to sie goi tygodniami :( stosuje taki zel wysuszający to jakos szybciej schodzi ale czy to nie dziwne zeby w tym wieku miec trądzik ???mam jasną cere i nawet jak naloze podkład to widac i to paskudnie wygląda ja juz kiedys stosowałam antybiotyki na to i wszystko wróciło jak tylko przestałam brac:( zaczynam wpadac w jakas depresje :( pewnie wszystkich facetów tym odstraszam:(