Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galatasaray

kto zna hiszpański???

Polecane posty

Gość Galatasaray

czy ktos moglby mi przetłumaczyc to tak mniej więcej chociaz i co to znaczy rayando el sol? bardzo proszę :) Rayando el sol Rayando por ti Esta pena me duele, me quema sin tu amor No me has llamado estoy desesperado Son muchas lunas las que te he llorado Rayando el sol OH EH OH Desesperación! Es más fácil llegar al sol que a tu corazón Me muero por ti OH EH OH Viviendo sin ti Y no aguanto, me duele tanto estar así Rayando el sol

Gość 0o0o00oo0o0o
Zarysowując słońce Zarysowując przez ciebie Ten żal, boli mnie, pali mnie bez twej miłości Nie zadzwoniłaś do mnie, jestem zdesperowany, Wiele księżyców już cię opłakało Zarysowując słońce, desperacja Łatwiej dotrzeć na słońce niż do twojego serca Umieram przez ciebie Nie wytrzymam, żyjąc bez ciebie Tak bardzo mnie boli trwać tak, zarysowując słońce

Gość Galatasaray
a jeśli nie sprawia Tobie to trudności to mogę jeszcze drugą zwrotkę, też chyba nie jest skomplkowana :) A tu casa yo fui, y no te encontré En el parque, en la plaza, en el cine yo te busqué Te tengo atrapada, entre mi piel y mi alma Más ya no puedo tanto y quiero estar junto a ti 🌼

Gość Galatasaray
ale super! gracias :)