Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja.........................

Co robić ??????

Polecane posty

zaczne od tego ze jestem mezatka, mam dziecko moj problem polega na tym ze od jakiegos czasu mysle o bylym..... nie jestesmy juz ze soba ponad 4 lata, a bylism 4 lata co robic zeby nie myslec, problem pewno tkwi w tym ze nie jestem zbyt szczesliwa w malzenstwie co zrobic zeby nie myslec co zrobic zeby meza na nowo pokochac??????? pomozcie mi prosze bo juz nie daje rady

Gość kumpel z wojska
Zapomniałaś dodać, że od męża pobierasz spore alimenty i skoro tak jest to raczej mało prawdopodobne aby on wrócił , raczej Ciebie ma już dość , chyba dałaś już jemu sporo popalić , więc do czego on ma wrócić ?

bedac w malzenstwie, z dzieckiem, myslisz o facecie, z ktorym bylas 4 lata temu? i zastanawiasz, jak pokochac meza na nowo? :D na sile nie da sie pokochac. ;] a w ogole, to dlaczego nagle zaczelas myslec o bylym po takim czasie i to jeszcze po slubie? to jakas niekonsekwencja...

nie nie tak zle mnie zrozumiales!!!!!! dziecko mam z mezem z ktorym jestem, a tamtem to moja pierwsza wielka milosc!!!!

sama nie wiem????????????? tak mi ciezko!!!!!! nie wiem dlaczego wogole o nim nie myslalam do niedawna, jakos wszystko wrocilo, moze dlatego ze nie bylo z nim tak zle przynajmniej lepiej niz teraz mam co zrobic zeby tak nie myslec????

Gość kakaaaaaa
Kup sobie ciasne buty albo zjedz starego śledzia,od razu zapomnisz o tym beznadziejnym problemie.skoro masz taki dylemat, musisz sie bardzo nudzic i myslec tylko o sexie z byłym,narka

do ja..... po pierwsze bylo minelo, postaraj sie nie myslec o swoim bylym... masz teraz meza ale czujesz, ze cos powoli umiera... bylam w podobnej sytuacji, ale do rzeczy. Nie wiem jakie sa miedzy wami stosunki do konca, bo nie napisalas. Moze trzeba wyjsc gdzies, rozerwac sie, potanczyc do rana, albo wyjsc gdzies sama bez meza z kolezanka na kawe czy drinka. Moze do waszego zycia wdarla sie rutyna, nuda i dlatego wracaja wspomnienia. Glowa do gory :)