Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaktusiak

Spotykam się od niedawna z dziewczyną. Ona ma 15 lat, ja mam 17 lat.

Polecane posty

Gość Kaktusiak

Spotykamy się 2 miesiące. Jest fajna i mi się podoba. Dzisiaj szczena mi jednak opadła. Gadaliśmy o seksie. Powiedziala że nie jest już dziewicą. Straciła ją w wieku 14 lat i że spała tylko z 3 chłopakami. Kopara. Nie umialem nic powiedziec. Według mnie to ona jest chora, w takim wieku to robila. Ma dopiero 15 lat i 3 facetów z którymi spała. Ja pierdziele, zaskoczylo mnie to. Zastanawiam się czy dalej z nią być. Nie spodziewalem się, ale może to całkiem normalne jest?

Gość dddddddd
lo matko ja w jej wieku to ksiazki czytalam i co najwyzej na dyskoteke szkolna poszlam, a na chlopakow to zrumiencem patzrylam, bo jakos nie w glowie byl mi seks, ja si enawet nie calowalam, no ale teraz chyba taka moda, ze im szybciej ;/ szokkk ,a ja mam dopiero 22 lata.;/

Gość oj dziecinko
Ty bedziesz czwarty i zapewne na Tobie sie nie skonczy ;)

Gość Kaktusiak
Tego się boje. Podoba mi się, chce z nią być. Powaznie to traktowalem. Ale szczena mi opadla jak to uslyszalem. Fajna dziewczyna, podoba sie wsztyskim moim znajomym. nie chce jednak byc kolejnym. Nie podoba mi sie to. Pierdziele 3 facetow w ciagu troche wiecej niz roku. Do tego miala 14 lat jak to zrobila. I jeszcze powiedziala to tak ze tylko 3 ich miala, jakby to malo bylo. Porazka. Nie wiem czy mozna cos z nia planowac?

Gość rozbił pan bank
A może powiedziała tak żeby ci zaimponować?

Gość no cóżżżżżżżżżżżżżż
znałam laske, która do piętnastki miał czterdziestu:o twoja jeszcze nie jest najgorsza jak widac:o

ja jestem też w szoku... :/ rozumiem ze młodzież szybiej teraz dojżewa, no ale zeby aż tak? powinienes znią porozmawiac, bo \"normalnie\", gdyby choziło o starszą dziewczyne, pewnie miałoby znaczenie czy był to przygodny sex czy kochała i była w stałym związku.. jesli przyjmiemy to drugie, to chyba zaczeła jak miała 10 lat:/ inaczej co... \"dawała\" po tygodniu? ja pierd**le, co sie dzieje w dzisiejszych czasach...

może sobie ich wymyśliła :P... albo tych trzech nazywało się : stefan "ogórek", piotrek "bakłażan", david "marchewka" :classic_cool: :D:D

Gość Kaktusiak
Chyba z krzesla spadla jak mialo by mi to zainponowac. Z przerazeniem wydaje mi sie ze mowi prawde. Spytalem sie jej czemu tak wczesnie to zrobila, czy nie bala sie ciazy i czy na prawde tak bardzo tamtego faceta kochala. Powiedziala ze chciala sprobowac, nie kochala go, a ciazy sie nie bala bo takten mial 26 lat i sie na tym znal. Juz o nic wiecej w tym temacie nie pytalem. Kopare juz mialem opuszczona po tym jej pierwszym wyznaniu ze 14 lat miala i 3 juz bylo. Nie spodziewalbym ie nigdy w zyciu po niej czegos takiego. Jak powiedzialaby ze jest dziewica, na pewno bym jej uwiezyl. Ale to mnie powalilo. mysle ze musze sie z nia rozstac.

Gość znam dziewczyne ktora zaczęła
w wieku 13 lat. 2 lata później miała już na koncie 14 facetów i jest w 4 miesiącu ciąży. Takie czasy, a twoja blado wychodzi przy tej:)

Kulaj czukerek :D pociesze cie :D masz wiecej facetow niz ja :D hehe ale mniej dziewczyn :P

słuchaj... no rozumiem ze mimo "wielkich planów" to miłościa tego nazwać nie można... więc skoro tak ci to przeszkadza to ja zostaw!! tylko przy rozstawaniu powiedz jej że sie zawiodłes, że nie chodzi tyle o to że nie jest już dziewicą, co o samo podejscie do sexu moze wtedy zrozumie ze opinia łatwej i puszczalskiej w zdobyciu pozadnego chłopaka jej nie pomoze... i szczerze mówiac cieszy mnie twoja własnie postawa drogi autorze, bo w dzisejszych czasach nie mozna zrobic reklamy szamponu bez zabarwienia erotycznego.... a tak z inej beczki.. miałam kolezanke... zaczeła współzyc jak miała chyba z 12 lat, w wieku 14 urodziła syna... co kieruje dziewczynami które w tak młodym wieku ida do łóżka?? pomijam fakt ze współżycie z osoba ponizej 15 roku zycia jest karalne :|

tak niestety takie czasy...ale to na prawde szokujace ze dzieci -bo to tak naprawde jeszcze dzieci- biora sie za seks nie przywiazujac do tego zadnej wagi jakby pojscie do lozka z byle kim bylo tak zwyczajne jak kupno waty cukrowej z mama na spacerze ;/ Ale to tez wina rodzicow...teraz dzieci sa wychowywane bezstresowo...wlasnie tak bezstresowo ze dziecko wychodzi z domu "do szkoly" wraca a rodzic da obiad -jak w szkole coreczko ? - dobrze mamo. i to by bylo na tyle interesowania sie dziecmi...zero powarznych rozmow...ja w tym wieku bylam bardzo rozsadna ...zero picia palenia seksu cpania i szwedania sie ze menelami w nocy po miescie...a dlaczego? bo moja matka jest jaka jest ale bardzo duzo ze mna rozmawiala wszystko mi tlumaczyla itd.z dziecmi trzeba przede wszystkim rozmawiac spedzac czas i interesowac sie -nie napastliwie bo nastolatki tez potrzebuja odrobiny prywatnosci, ale jednak nie mozna zostawic ich samych sobie- jak one spedzaja czas...

Gość Kaktusiak
Zerwę z nia. Przeszkadza mi to bardzo. Po tym co usłyszalem mam jej dosyc. Nie chce pisac brzydko, ale ona jest beznadziejna. Nie chce byc z taka kobieta, ona sie nie szanuje. Wole juz byc z najbrzydsza, ale ktora sie szanuje i ktora jest normalna. Moga sie ze mne kumple smiac, ale wole zeby sie smiali i miec normalna dobra. Nie chce miec juz ladnej i fajnej skoro ona moze byc taka jak ta moja. Koniec z nia, rozstajemy sie.

tylko nie popadaj w jakies chore myslenie... nie kazda ładna to puszczalska...nie szufladkuj dziewczyn.. mysle < a moze mam cicha nadzieje> , ze ta nalezy do miejszosci nie-diewic w tym przedziale wiekowym. i nie patrz na kumpli, sami tez nie chcieli by byc z puszczalska w zwiazku... 3maj sie, nie załamuj, ale jest dużo wartościowych dziewczyn na tym świecie :*

to prawda, na świecie są jeszcze piękne i szanujące się dziewczyny ale czasami niepozorne... szukaj uważnie powodzenia:)

Gość Kaktusiak
Ja w to nie wieże. Myśle że jak bedzie ładna to będzie taka jak ona. Nie jeden z moich znajomych z checia by ja zaliczyl. Wole po tym poznac jakas taka brzydule ale z wielkim sercem. Za pewne taka by mnie docenila i mozna by z nia planowac cos wiecej. Wydaje mi sie ze wszystkie ladne kobiety sa puszczalskie i nic nie warte.

To ci sie zdaje :) to nie kwestia wygladu ...ja znam wiele brzydkich i rowniez nie za bardzo sie szanujacych...nie oceniaj wszystkich bo ci sie jedna malo inteligentna trafila ..:) wy faceci to lubicie uogolniac...tak jak moj kolega...dziewczyna mnie skrzywdzila wiec ja sie bede mscil na wszystkich bo wszystke sa takie same tylko nie ktore udaja...a to kompletna bzdura...

Gość Kaktusiak
To ja już nie wiem. Logicznie jak jest fajna to sie podoba faceta, jak sie podoba to i pewnie paru mniala. Jak jest brzydka to pewnie faceci na nia uwagi wiekszej nie zwracaja. Jak jest brzydsza to i madrzejsza, inteligentniejsza tak mi sie to kojarzy.

znam wiele brzydkich i glupich ktore inteligencja nie grzesza...nie porownuj i nie uogolniaj...tu nie ma zasady...moze byc glupia i nie ladna ktora sie nei szanuje a moze byc ladna inteligentna dziewczyna ktora szanuje i siebie i innych i jest bardzo sympatyczna :) nie tworz jakiejs regolki bo nie ma ona zastosowania ...

zle ci sie kojarzy.... pozatym dla ciebie ładna dla kogos brzydka... rzecz gustu:/ i tu nie chodzi tez o to, ze jak ładna to ja chca i ona daje, a jak brzydka to nie ma powodzenia czyli nie miała komu dac :/ zastanów sie... ty chcesz porzadna dziewczyne... jest wiele dziewczyn chcacych porzadnego chłopaka... taka prawda "swój swojego pozna".. łatwa dziewczyna bedzie sie zadawac z qrwiarzami i tyle:/ porzadne z bawidamkami "nie chodza".

nawet jak jest nie ladna to po paru piwach zawsze znajdzie sie jakis ktory bedzie chcial szybko i skutecznie ulokowac swoj poped...na to nie ma zadnej zasady...nie mozesz mowic....jak sie ogolowi nie podoba to na pewno nikt jej nie chce i jest inteligentna dziewica...

Gość Kaktusiak
zostawiłem ją .....

Gość Kaktusiak
Ja pierdziele no... powiedziała mi że jestem ciotą, że jestem żałosny i że i tak nie jestem w jej typie, bo lovelasy jej nie interesują... I takie tam... Teraz wszystkim opowiada że zerwała ze mną, bo mam małego... :o Żałosna cizia :(