Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaktusiak

Spotykam się od niedawna z dziewczyną. Ona ma 15 lat, ja mam 17 lat.

Polecane posty

Gość Kaktusiak
to wyżej to podszyw :o

Gość csadscc
młoda dziwka rosnie, jak w wieku 15 lat miała 3, to nie chce wiedziec, ile bedzie miała na "liczniku'" w wieku np 27 lat...statyscznie rzeczbiorac..z 40 facetow sie uzbiera to 27

Gość csadscc
a kaktusia, a ja własnie zauwazyłem,ze te przecietne i brzydkie sie piuszczaja, bo co im innego zostaje, poza tym chca sie na siłę dopwartosciowac..!!a te ładne sa porzadne:)

Gość Kaktusiak
Niee ,tamta dziewczyna jest naprawdę ładna, wygadana i zadbana, uczy się w najlepszej szkole w mieście... I jest czirliderką zespołu koszykarskiego z pierwszej ligi... Ale nie jest dla mnie... Nie chce takiej dziewczyny. Marze o takiej która jest nie tylko piękna, ale i szanuje przede wszystkim siebie...

Gość wrzuć jej zdjęcie

daj se siana z nią.masz dopiero 17 lat jeszcze kogoś poznasz.

Gość żałosna ta laskaaa
Jak sobie pomyśle że po świecie chodzi więcej takich zdzir, to nie mogę uwierzyć własne szczęście, że od 10 lat mam moją kobietkę na wyłączność :)))

Gość krykwa
pojeb** ona jest naserio ;(( zkoda mi cie ;** na srrio ;( Pozdr pa ;*

Gość wwwukolaborant
musisz z nia poważnie porozmawiac... mysle ze ona chciała Ci pokazac ze jest w \'tym\' dobra przeciez chłopcom sie to baaaaardzo podoba... nie rezygnuj z niczego. jesli nie ma spapranej opini to spoko.:) 3 maj sie i głowa do góry..

Gość dcvdsaD
Jestem dziewczyną mam 15 lat nigdy nie miałam chłopaka ... bo po prostu nie chciałam uważam że mam jeszcze na to czas.nie mogę narzekać na powodzenie bo wiele razy odmawiałam chłopakom.. mam uraz do facetów chłopaków bo napatrzyłam się na ''łajdaków'' w życiu... i dlatego też tak jest ale i tak mam sporo czasu. nie wyobrażam Sobie puścić się w wieku 14 lat!

Gość wiola128
ja mam 16 lat i jestem nie zebym sie chwalila-to bardzo ladna mam mega powodzenie u chlopakow no i mialam kilku i niech ktorys by sprobowal mnie dotknac nie wyobrazam sobie siebie juz po jestem dziewica i bardzo sie z tego ciesze wiadomo nie bede czekac do slubu no ale jeszcze mam czas...

Gość glistha69
Dla mnie to jest straszne... Naprawdę.. Moja kuzynka ma 15 lat i chłopaka który ma 19. Ostatnio mi powiedziała ze jest 100% pewna ze to ten jedyny i przysięgała ze nigdy sie z nim nawet nie pokłóci! No niby każdy wiek ma swoje prawa, ale boje się że może z tego wyjść coś złego... Zobaczcie, autor pytania ma dopiero 17 lat a już zaczyna mądrze myśleć. Który facet chce mieć \"używany towar\"? Co to dziewcze swemu prawdziwemu jedynemu? Kobiety oburzają się ze mężczyżni traktują je jak towar...to dlaczego się zachowują tak a nie inaczej?

Gość glistha69
Wiola128 bardzo mądrze mówisz! Pozdrawiam!

Kto wyciągnął ten temat sprzed 1,5 roku? :D Autor już wam raczej nie odpowie :D

Gość 09123
'Kobiety oburzają się ze mężczyżni traktują je jak towar...to dlaczego się zachowują tak a nie inaczej?' I znowu uogólnienie... Nie wszystkie kobiety/dziewczyny są takie. Prawda, w tych czasach już coraz więcej dziewczyn traci dziewictwo w wieku 15 lat i mniej, ale to nie znaczy że robią tak wszyscy. Nie wszyscy pędzą za 'trendami' (bo tak to nazwimy, niektórzy sądzą, że im wcześniej tym lepiej. Im wcześniej tym jesteś lepszym człowiekiem. O zgrozo.). Nie wszyscy chcą być tacy jak te puste 15 nastki, które chodzą z brzuchem i zamiast chodzić do szkoły później opiekują się dzieckiem i wyrastają z nich tłuki. Ja mam 15 lat i w ogóle nawet nie myślę o tym żeby stracić dziewictwo. Bo nie jestem gotowa na takie coś psychicznie (jak każda z tych dziewczyn, bo chyba nikt w wieku 15 lat psychicznie nie jest gotowy na współżycie?) Eh..

Gość Tati.
ach, ja mam 18 lat, jestem dziewicą i nigdy chłopaka nie miałam; czyli jestem starą panną? : p chyba tak. w końcu skoro 15stki już uważają się za dorosłe...

Gość 09123
Nie jesteś starą panną. :P A to że one UWAŻAJĄ się za dorosłe, nie znaczy że takie są.

Gość gość
Puszczalska cizia