Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrru

PROSZE O OPINIE TYCH PO ANALU!!!!!!!!!!BłAGAM

Polecane posty

Gość wrrrrru

JAK TO JEST? - wystarczy wypróżnić się przed? - zdarzyło Wam się ze penis był brudny? - czy on śmierdzi po tym? bo niemożliwe, że nie:(:(

ja raz sprobowalam, bolalo tak ze mialam bole brzucha przez cala noc, nie byl brudny ale czy smierdzial to nie wiem bo nie wachalam, ale pamietaj ze musisz sie dobrze przygotowac(jakies oliwki) bo inaczej naprawde boli, i facet musi cie tam dobrze wypiesicic zeby bylo przyjemnie

Gość wrrrrru
ależ Ty mądra desko:O

Gość wrrrrru
no bo nie ma kto Ci wkładać, nie moja wina. Chcę wiedzieć jak to jest , żeby nie mieć niespodzianek, jak Ci coś nie pasi to po ciula tu włazisz, pff:D

Gość anal ogia
poco deska sie wpierdalasz, nie znasz odpowiedzi bo nie miałas nigdy chłopa. kobita ma kogos dla kog owart osie poswiecic i chce wypasc jak najlepiej. osobiscienie znam odpowiediz ale sznauje jej podejscie do sprawy, ty widac nie.

Gość do analogii
co się tak jąkasz z przerwami? podnieciłaś się? wyluzuj i "niech se pogadają" a dla mnie anal jest nie do przyjęcia - to chyba średnio naturalne jest chyba, że w homoseksualiźmie u facetów ;)

Gość kazacka sprawa
kolejny mocherowy bałwan

Anal ogia, od tej głębokiej penetracji analnej chyba coś się jąkasz:P Kobieta ma kogoś, dla kogo warto się poświecić?:D Myślałam, ze seks się uprawia dla przyjemności, bo kogoś to podnieca, a nie z poświęcenia... Ale w sumie, co ja tam wiem:) W końcu dla nikogo się nie poświęcałam.

Gość ja tam w zyciu nie dam
bo on chce! dam gdy ja bede chciała zadnych poswieceń niech wyrucha kumpla jak tak chce w dupe :)

Gość ja tam w zyciu nie dam
niech se znajdzie :D płakac po zboczeńcu nie bedę

Gość gość
Nie wiedziałam, że sex polega na poświęcaniu sie dla kogoś:o:o

Gość bariio
pozdroo poswiec sie dla mnie i daj sobie minete zrobić

Gość bariio
mi sie wydaje ze w seksie trzeba być wyrozumiałym i nie egoistycznym , ale z tym poswieceniem to bym nie przesadzał.

Gość bariio
czyli jak parnerka chce zeby jej zrobić minete mimo ze jestem zajęty i ogladam moj ulubiony serial to jej zrobie . Nie uwazam tego za jakies wielkie poswiecenie.

Gość bariio
dopoki sie nie sprawia drugiej stronie bolu , to rozumiem. Chyba ze ja ten bol podnieca. Bo mnie raczej anal nie podnieca .

Gość gość
bariio---> pod warunkiem, że potem Ty sie poświecisz i dasz sobie spenetrowac odbytnicę moim różowym vibrem :classic_cool:

Gość gość
Ja sie raz poświciłam i mimo, że byłam juz motzno poświęcona jakimś Absolwentem pewnie...to owszem, bólu nie czulam, ale towarzyszące temu uczucie \'robienia kupy\' nie ma nic wspólnego z przyjemnościa i sie nie może równać doznaniom płynącym z pochwy.

No ja jestem zacofana, ale nie sądzę, żeby wkładanie sobie czegoś, zwłaszcza rąk, do dupy, było dobrym pomysłem. Ciekawe, czy proktolog też uważa, ze do dupy można włożyć dwie ręce:D Ludzie to mają wyobraźnię, szkoda że tylko jeżeli chodzi o robienie debilnych rzeczy:O Gdyby mieli taki sam zapał do wymyślania czegoś pożytecznego, to byśmy mieli kraj mlekiem i miodem płynący:O

Gość odbyt sie regeneruje o ile
nie puszczą zwieracze..... na zawsze :D

Gość bariio
a fistingu probowalyscie?

Ale jak to: regeneruje się?:O Nie rozumiem... Poza tym teraz wszyscy płaczą, ze sepsa zabija tylu ludzi, kupują jakies szczepionki za 300zł, a ciekawe, ze nie wiedzą, że sepsę powodują tez zwykłe e.coli, więc jak ktoś sobie naderwie dupsko, czy zatrze jelito tak, ze będzie krwawił, to mu życzę powodzenia:O Zresztą nie wiem, czy potem tak fajnie miec hemoroidy na starość i chodzić z taką obleśną, rozklekotaną dupą po wszystkich lekarzach i się chwalić, że komuś zwieracz niedomaga:(

Gość bariio
kariatyda top bylo mocne.