Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julciaaaaaa

Lata 70

Polecane posty

Gość Julciaaaaaa

Nie dlugo wybieram sie na dyskoteke w stylu lat 70. Moglibyscie mi powieidziec jaka byla wtedy moda, jaki makijaz i fryzura? A moda meska?:p Z gory dizeki z apomoc;p

Nie za bardzo w 73 roku poszedłem do pierwszej klasy.. :P

Zadna rewelacja z tą modą z lat 70-tych.Mini spódniczki, spodnie"dzwony" ja nosiłam w lecie kolorowe cienkie, buty na grubych koturnach (ohydne , nigdy nie podobały mi się) .Makijaż to kreski czarne malowane na powiekach i koniecznie cień niebieski.Bluzki gładkie z falbanami, długie korale, klipsy plastikowe, paski szerokie ozdobne lekko zwisające na przodzie i takie tam różności.Może trochę przerysowałam, ale niech inne sobie przypomną tą zwariowaną modę.Ja musiałabym zerknąć na swoje zdjęcia z tego okresu czasu.Raju jak to jednak dawno było.Ale się rozmarzyłam.

Gość wpisz w google
znajdziesz masę zdjęć ja niestety nic nie pamiętam, bo mama mnie wtedy ubierała :-P

Gość Julciaaaaaa
no szukalam ale i tak z abardoz nie mam pomyslu na to jak sie ubrac;p a jakie byly fryzury?:P

Gość wpisz w google
moja mama miałą rozdziałek na środku i proste włosy, wiele kobiet tak nosiło włosy inne robiły sobie koki mozes zteż na czoło jakąś opaskę rzucić, jak dzieci kwiaty :-)

Gość Julciaaaaaa
Moglby mi ktos cos jeszcze doradzic?:p Jak ubrac chlopaka?:p