Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę wyglądać jak Herbuś P

czarne włosy, niebieskie oczy?

Polecane posty

hey, mam takie pytanie... mam brązowe włosy, , szaroniebieskie oczy i normalna karnacje (ani jasna, ani ciemna). czy uwazacie, ze do niebieskich oczu pasuje ciemny kolor wlosow? a moze nie czarny, tylko bardzo ciemno brazowy, hm? czy przy farbowaniu musialabym rowniez przyciemnic brwi? co o tym myslicie?

Gość kropla rosy*
ja mam czarne wlosy i niebieskie oczy, mam ciemna oprawe oczu i zimny choc jasny odcien skory i wygladam dobrze, nie chciala bym wygladac inaczej.

Gość moja przyjaciółka
ma kruczoczarne włosy i mocno niebieskie oczy, karnacje raczej jasną, ale w lecie ślicznie sie opala na brązowiutko - wygląda ślicznie!!

Gość Vanilla_Ice
Myślę, że to pasuje. Może najpierw zmień kolor włosów i wtedy zobacz czy pasują ci brwi. Jeśli będą za jasne, możesz je przyciemnić.

Gość fotomontaJ
Gdy chodziłam do podstawówki znałam dziewczynę, która wyglądała jak królewna śnieżka- miała naturalnie kruczoczarne włosy, nie bieskie oczy i do tego jeszcze... piegi :)

no tak, tylko że obydwie mają dość ciemną karnację, a ja niestety nie. :( najchętnie bym 'przefarbowała' oczy na bązowe i miałabym z głowy. a tak muszę się martwić, czy nie bedę wyglądała, jak śmierć...

Gość michał mrau
co ty pieprzysz? ;) przecież i Oreiro i Christensen mają jasną karnację! ale na kruczo czarno nie rób! Zrób głęgoki kasztan jak moje love :))))))

tak zrobię, razem z brwiami.. ale jak coś będzie nie tak, to zwalę na ciebie! :P ;)

Gość michał mrau
na razie nie rób brwi, moje love chciała robić henne ale jej to wybiłem z głowy - cały czas mam obraz mojej ciotki, która całe życie robiła henne a teraz brwi jej całkowicie wypadły i zamiast nich ma dwie czarne, narysowane kreski - tragedia :( kup sobie pędzelek sephoty i rysuj do woli :D

ja mam czarniutkie wlsoy i intensywnie niebiskie oczy, karnacje normlana, moze bardziej ciemna niz jasna, ale ale z natury jestem blondynka wiec nie jest tka ciemna, w lecie opalam sie na brazowitka a a w zimie korzystam troszke z solarium zebym nie wygladala za blado, nie opalam twarzy, brwi mam malowane czrana henna i jestem bardzo zadowolona, nie chcialabym wygladac inaczej, mzoe gdyby mi sie jeszcze cera poprawila;) a dodam jeszcze ze oczy mam zawsze pomalowane na ciemno (kreski na gornej powiece) i ladnie sie to razem prezenruje, ciemne wlsoy ciemne oczy i ciemne brwi

ehhhh tez mi sie tak marzy...mam niebieskie oczy, odcien ciemniejszy i blond wlosy...marzy mi sie taka czekolada albo cieply braz...ale boje sie zaryzykowac:(

Gość bedzie pasopwało
Ja mam czarne włosy (z natury brązowe) i niebieskie oczy i kazdy mówi ze super wyglądam,kiedyś zafarbowałam włosy na blond to w ogóle mi nie pasowało,w ten sam dzień kupiłam czarna farbe bo nie mogłam na siebie patrzeć :-)

własnie zakupilam casting creme gloss- ciemny brąz (w sumie prawie czarny), zobaczymy co z tego wyjdzie. trzymajcie kciuki! :P

Moja babcia, jako mloda dziewczyna w wieku 17-tu lat, miala niebieskie oczy i kruczoczarne z natury dlugie wlosy, bujne i krecone, obwod talii 44 cm przy wzroscie 1.52. Wygladala, jak laleczka.

Gość ndibhdoi
michał mrau na razie nie rób brwi, moje love chciała robić henne ale jej to wybiłem z głowy - cały czas mam obraz mojej ciotki, która całe życie robiła henne a teraz brwi jej całkowicie wypadły i zamiast nich ma dwie czarne, narysowane kreski - tragedia kup sobie pędzelek sephoty i rysuj do woli Wszystkim starszym kobietom wypadają brwi, to nie od henny :D :D

Gość arsandra
pomocyyy :) jutro ide do fryzjera i kompetnie nie wiem, co ze soba zrobic:/ mam niebieskie oczy( podobno ladne, wiele osob mi to mowilo), zwalszcza, gdy do tego nosze jakis element turkusowy(szalik czy cos..). wlosy mam dlugosci do ramion, nie chce chce isc obcinac, poniewaz mam kręcone, wiec chcialabym je jakos pofarbowac( naturalnie mam bardzo ciemny braz), ale nie wiem jak, zeby mi bylo ladnie i zeby wreszcie ktos zauwazyl( bo zawsze brazowe albo z brazu wychodzi czarny;( ). szukam wlasnie w necie i nie moge nic odpowiedniego znalezc:( poki co ustalilam, ze jestem typem"pani zimy" co mi radzicie:)?pozdr:)

Gość arturoooo
a ja mam naturalne bardzo czarne wlosy i jasne niebieskie oczy a karnacja sniada

Gość madziara08
no to u mnie ciemne włosy i ciemne oczy... karnacja też ciemna. pasuje mi tak. teraz moda na czarne włosy wiec jest fajnie, faceci szaleją - http://www.handsomemen.pl/Tag_porady,Czarne%20w%C5%82osy,0.html

Gość tecza
Ja mam bardzo ciemne falowane, brązowe włosy , żółty odcień skóry i wyjątkowe bardzo jasne rzucające się w oczy (pewnie przez włosy) błękitne oczy;) duże różowe usta. Przez całe życie towarzyszą mi sińce pod oczami dość charakterystyczne dla mojej urody:P Moim problemem jest to, że nie potrafie dopasować do mnie kolorów ubrań oraz makijażu. Pomóżcie...

Gość Bee bee
Czarne włosy i niebieskie oczy, wyglądają ślicznie. Wspaniały kontrast, bardzo mi się takie coś podoba. Aczkolwiek nie zamienię swoich brąz włosów na czarne, niebieski z brązem również świetnie się prezentuje.

Gość MarTuŚŚŚkaaa
hej ;) ja mam np ciemne blond włoski i niebieskie oczka.. zawsze chciałam pomalować włosy na czarno, ale każdy mi to odradzał.. pomalowałam więc sam "spód" włosów i było ok ale.. wkońcu zaryzykowałam i pomalowałam całe na czarno i nie żałuje ;D ciesze się bo wszyscy mi mówią, że wyglądam zaje...ciee : D Ty tez spróbuj! do odważnych świat należy a założe sie ze Tobie także bedzie pasować ;):*

Gość a ja mam taka sytuacje
mam niebieskie oczy i wlosy ciemny braz, cera raczej blada, wyraziste usta. i nic bym nie zmieniala w sobie ale pojawil sie problem w postaci sporej siwizny (prawie juz 100 procent) i juz nie nadazam z farbowaniem a przy ciemnych bardzo szybko widac odrosty wiec mysle o farbowaniu na jasniejsze np ciemny blond . tylko ze ja sie wogole nie widze w takim kolorze. ten kontrast miedzy jasna cera niebieskimi oczami i ciemnymi wlosami wydobywa moja urode . mysle ze w takich jasnych bede wygladac mdlo. co o tym sadzicie?

Gość czczcz45454
Jak najbardziej.Właśnie tak wyglądam zajebiście

Gość Anq25
Jaaaaaaaaaaaaaa...włosy się farbuje a nie maluje....

Gość a ja mam taka sytuacje
a kto mi poradzi