Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę wyglądać jak Herbuś P

czarne włosy, niebieskie oczy?

Polecane posty

Gość nekromanta
A ja mam czarne gęste falowane włosy, oczy niebieskie w chlodnym odcieniu i jasną karnację. A do tego jestem szczypła i raczej drobnej bydowy. Wszyscy mi mówią, ze wyglądam jak królewna śnieżka

Gość msjaaaaaaaaa
Ja mam jasną karnację, duże niebieskie oczy i czarne wlosy. Wszyscy mi mówią że wyglądam ślicznie w tym kolorze, sama sobie też się podobam :)

Gość frita
oczywiscie że pasuje fajny jest kontrast jasnych oczy z wlosami bo wtedy rzucaja sie w oczy;] proponuje jesli chcesz byc bardziej podobna to kup sobie balsam brazujacy np z firmy sopot koszt 10 zl ktory stopniowo opala nie jak samoopalacz a bedzie lepiej ;)

Gość Sithis
Mo ideał to długie kruczoczarne i falowane oczy,niebieskie,piwne lub zielone oczy.

Gość wika:)
więc ja mam blond włosy i niebieskie oczy , są wakacje i chciała bym szamponetką farbnąć się na czarno . Będzie pasowało ?

Gość wika:)
proszę o szybką odpowieć :P

A ja mam ciemne oczy i przerobiłam wszystkie kolory włosów;) Od blondu, przez rude, brązy, aż po niemal czarny... Teraz marzłaby mi się zmiana koloru oczu. Wypatrzyłam sobie śliczne soczewki na szkla.com taki odcień jasnego błękitu, tylko jaki będzie efekt jak ich użyję na tak ciemna tęczówkę, jak mam(ciemny brąz)?

Gość Leydiiiis
Ja w tygodniu przejdę metamorfozę :) Mam włosy brązowe, bardzo długie. Maluje na czarny. Już Karnecik na solarium wykupiłam, żeby się to ładnie kontrastowało :) i do tego brwi zawsez malowałam henną. Makijaż mocny - popieram jak najbardziej :) wyślę wam fote jak wszystko będzie zrobione :) pozdrawiam :*

Gość Manciaaa
Hej ;). Ja mam naturalne ciemny braz wlosy,oczy niebieskie i również chcialam sobie pofarbowac na czarno,ale zmienilam zdanie,poniewaz potem sa odrosty moga ci nie pasowac ja wiem ze kazdy by chcial zaszalec z włosami,ale trzeba sie nad tym zastanowic zeby potem nie zalowac...Ja narazie nie farbuje i czuje sie z naturalnymi wlosami najlepiej.. Mam nadzieje ze pomoglam..naprawde przemyśl to...; )).