Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BejbiMe

Pytanie tylko i wyłącznie do uczciwych facetów! PiLnE!

Polecane posty

kobieca lesbijska :) bo przeciez kobieca urode oceniam bardziej jak facet niz jak kolezanka :)

Gość Schnheit
i vice versa ;) na forum wszyscy są idealistami :o

Gość oczywiscie.....
że dawanie zdjęcia to kiepski pomysł, nikt tu nie będzie się z Tobą cackał ...cóż.... radzę przemyśleć to jeszcze:)

:| Jestem w pracy.. nie mogę się rozpisać żeby ci przybliżyć zrozumienie mojego stanowiska.

Gość kiedyś tu jedna wklei la fotke
i nikt po niej nie jechałał specjalnie ( a uważała się z apiekna - faktycznie była taka sobie)......na fotka pl i w całym necie jest miliony prywatnych zdjęc dlaczego ktos nie miałaby wkleic na kafe dziwnie niektórzy myslą 💤

czy mi sie zdaje czy mielismy pomoc bejbeme? a nie zglebiac tajniki idealizmu i recjonalizmu w meskim wykonaniu:)

Gość BejbiMe
czyli ogolnie mialabym jakiekolwiek szanse?

no ale pokarz zdjecia...bez tego ni jestesmy w stanie ocenic czy nadwaga na prawde jest duza czy masz tylko ciezkie kosci i czy jestes ladna czy nie ...na podstawie takiego opisuj nie da sie nic stwierdzic...tez moge moja droga napisac ...mam brazowe oczy brazowe wlosy i nie jestem tragicznie brzydka ....mam szanse ?

No jak masz 160 i 80 kg to chyba nie lekka nadwaga tylko dośc spora-to I stopień otyłości. Ja bym się nie zdecydował nawet z ładną buźką. Jak teraz masz 18 lat i takie gabaryty to co będzie później?? nie wierz w te brednie że uroda się nie liczy-liczy się, może trochę bardziej dla mężczyzn ale i bardzo ważna jest dla kobiet. A kto mówi inaczej to kłamie :-) No oczywiście na urodę skłąda się wiele czynników, ale przy poznaniu tylko i wyłącznie wygląd. pozdrawiam :-)

Gość BejbiMe
sorki..ale jakos mi nie wchodza foty...moze pozniej... a ogolnie co mam zrobic, jak zatuszowac figure by ukryc najgorsze manakamenty mojej figury? mam figure typu jablko, i prawie caly tluszcz umieszcza sie na brzuchu, udach itd

Gość szkoda że ci w biust
nie poszło

Gość tu nie ma co tuszować
tu trzeba się ruszać !!!!! szkoda ,że zdjęcie ci nie weszło ;) :D :o

Gość BejbiMe
ja zle to nazwalam...mam duzą nadwagę...nawet juz otylosc... wiem o tym!! moja figura wedlug mnie jest okropna! ale chyba kazdy jest czlowiekiem... no i najwazniejsze pytanie juz wiem...znam odpowiedz...mam szanse na 30% czyli zadne:o ale nie dziwie sie...spodziewalam sie troche tego! no coz napewno sie zabralam juz za zrzucanie mego tluszczu...

Gość no i prawidłowo
popracujesz nad soba i będzie ok ;)

Gość BejbiMe
tuszować trzeba przynajmniej jak narazie...żeby jakos to troszkę chociaż ukryć, a jak zrzucę to napewno zaimponuję...:) dziekuję !! no i biorę się za siebie!:)

moje trzy grosze mimo iż jestem kobietą. Może autorka ma ciekawa osobowość i mimo tego nadmiaru kg mężczyzna na nią zwrócił uwagę, może jemu to nie przeszkadza? może woli pulchne kobiety a nie szczupłe, a może po prostu się zakochał.. ważniejsze jest to jak Ty się czujesz ze swoją wagą, jeśli jest Ci źle to zacznij walczyć ale dla samej siebie nie dla niego! nikt nie da Ci gwarancji, że jakschudniesz to on Cię nie zostawi.. bo chyba nie waga decyduje o tym czy jest nam razem dobrze czy źle

Widzisz weź się za siebie-chodź na spacery codziennie-godzinka wystarczy i zmień dietę na mniej kaloryczną. Nie chodzi o to żeby sie głodzic. Każdy ma prawo byc zakochanym i może osiągnąc szczęście, tylko musisz się postarac. Czego ludzie nie zrobili już dla miłości :-) A maskowac się ubraniami nie ma po co-małe niedociągnięcia można ukryc, ale dużych się nie da. Bądź dzielna i już jestem 2 osobą, która trzyma za Ciebie kciuki. pozdrawiam :-)

Gość pfufus
Masz szanse, spokojnie. Też kiedyś miałem dziewczynę, która miała 160 cm i mocno "puszystą" figurę. Buźkę miała całkiem ładną. Byłem z nią nie ze względu na wygląd, ale dlatego, że dogadywałem się z nią jak z nikim. Pamiętaj, że nadwagi można się pozbyć i to bardzo szybko :)

u mnie nie miała byś szans :D zresztą nie miała byś szans bez względu na wagę 🖐️ nikt u mnie nie ma szans :classic_cool: wszystko fajnie :O twarz, waga, wzrost czy opinia znajomych jaki ktoś jest fajny..... tylko, że to właśnie opinia znajomych, wzrost, waga czy twarz i poza jakimś uogólnieniami, nawet może i z dużym prawdopodobieństwem, nie można przewidzieć rzeczywistej reakcji konkretnej osoby na dany splot czynników... dla znajomych fajna a dla kogoś innego beznadziejna... zresztą to twój wybranek więc sama powinnaś wiedzieć

Gość BejbiMe
Wszystkim dziękuję...naprawdę podbudowujecie mnie!:)❤️ to znaczy niewiem czy zwraca na mnie uwage bo narazie to bylo wstepne poznanie... o figure juz walcze, bo wiem, ze to napewno mi pomoze!:) i dziekuje za miłe słowa.... to znaczy zfigura moja czuje sie zle, ale jednak wiem, ze takze mam swoja wartosc, niejestem dla siebie na garnicy beznadziejnosci, tylko tak po prostu....grubsza, alenieuwazam sie za nikogo szczegolnego! martwi mnie to, ze teraz dla wiekszosci facetow liczy sie tylko figura!:( no ale trzeba z tym walczyc!:) Pozdrawiam!