Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariah11

Porost włosów

Polecane posty

Gość dariah11

jeszcze rok temu miałam włosy do szyi, a teraz ma prawie do łokci. Mnie pomaga szampon z aloesem, a do tego jeszcze codziennie trzeba na wilgotne włosy nałożyć sporą ilość panki do włosów, i kiedy już się to nałoży to po prostu wziąć szczotkę, no i czesać i suszyć jednocześnie. ale to pomaga gdy robi się to codziennie. To może troszkę zniszcyć włosy, ale za to będą długie. odpiszcie czy wam to pomaga.

Gość agnieszka16
wiesz co ja mam włosy do pasa chce mieć dłuższe ale nie chciałabym niszczyć włosów bo przyznam,że bardzo dbam o swoje włosy niestety mam troszkę zniszczone końcówki i nie wiem co zrobić bo jak wiadomo przy zapuszczaniu liczy się każdy cm a stosowałam już bardzo dużo odżywek itd.

Gość fuj masz do pasa
i chcesz jescze dłuzsze?? To wygląda obrzydliwie! Taka peleryna z włosów, zero fryzury tylko taka peleryna a feeee, dziewczyno idź cos zrób z tymi włosami.

Gość postaram się pomóc.
Ooo widzę, że ktoś tu zazdrości długich włosów. Dlugie włosy są największym atrybutem kobiecości i są naprawdę sexi a krótkie to jakby się na chłopa patrzyło blee.

Gość to ze ktośnie lubi takich
strasznie długich to nie znaczy ze nosi krótkie zupełnie, nie myślisz kobieto!!! A jak komuś włosy potrzebne po to by poczuć sie atrakcyjną kobietą to juz jego problem :P A jeśli musi jeszcze na forum sie chwalić ze ma takie dłuugie włosy to juz zuepłnie niedowartościowany jest.

Gość agnieszka16
Podobaja mi się długie włosy i wcale nie są obrzydliwe tak jak uważasz