Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa w miescie prawdziwa

rozchorowalam sie tydz przed sesja, i jak mam sie teraz uczyc

Polecane posty

pociesze cie,ze ja mimo iz chora nie jestem, tez niebardzo sie ucze:P a jak jestes chora to chociaz cie nie korci ,zeby isc na spacer, zakupy, do koleznki, na kawe, na obiad na miasto...itd;)

Gość normalnie nie ty pierwsza
i nie ostatnia beziesz zdawac sesje podczas choroby. Tez przez to przechodzilam i jakos zyje, a studia zakonczylam :P

a ja jestem zdrowa i tez nie bardzo sie ucze :D kurde nie chce mi sie czy wy tez jestescie tacy leniwi ?? mogłabym robic wszytko inne tylko nie uczyc sie :)

czipsik----> taaaaaak lenistwo to jedyna choroba ktora mi uniemozliwia nauke:P nowa---> jakis gripex, fervex czy cos moze pomoze?:)

chyba kazdego studenta dopada choroba zwana leniem przed sesja :D a duzo macie tych egzaminów ??

Gość Ikra bez ikry
Wspolczuje, ja juz ostro kuje a i tak boje sie ze nie zdaże, wiec Tobie tez radze wziac sie w garsc wziac jakies tabletki, apapy , kawa i do nauki :P

wejdz z notatkami do łozka i zacznij sie uczyc a jak zasniesz szybko to przynajmniej bedziesz mogła sobie to wytłumaczyc ze od choroby a nie od tego ze to jest takie nudne :D