Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczonaaaaa

te straszne dolegliwosci!!!!!-Czy to nerwica??? POMOCY!!!!!

Polecane posty

miałam tak samo jak ty kochana,bałam się zrobic badania bo bałam sie co mi wykaża....az w koncu zebrałam sie na odwage no i nic nie wykazały....Tobie tez zadnych powaznych chorób nie wykażą naprawde wiec nie nakręcaj się kochana bo nerwy potrafia bardzo nasilic wszelkie objawy.....

Hej Bylam dzisiaj u lekarza pobadal mnie troche I stwierdzil ze wszystkie moje bole sa pochodne od kregoslupa! No i do tego nerwica W piatek mam badania krwi W poniedzialek wyniki A wiec mimo tego ze powiedzial mi ze to nic zlego to bede miala ciezki tydzien powiedzial mi tez ze zle ze nie robilam zadnych badan po ciazy No i skierowanko do gina wystawil Jutro mam wizyte Dzieki wam wszystkim serdeczne za dobre rady,slowa otuchy i wsparcia❤️ Sciskam was mocno i zycze przedewszystkim duzo zdrowka:*

Gość masz nadmiar obowiązków
jesteś młodą mamą i dobija cie poczucie obowiązku to wszystko razem sie kumuluje z wyczerpaniem organizmu po ciąży itp jesteś młodą matką, za granicą, bez znajomych, w domu z dzieckiem jak zsumujesz wszystko razem to wychodzi taki paszet jesteś zmęczona codzienną monotonią i pracą w domu, opieką nad dzieckiem itd zaczełaś przesadnei wsłuchiwac sie w swój organizm i stąd te wszystkie złe myśli wyluzuj dziewczyno, znajdz coś co cię relaksuje, sprawia przyjemnosc a poczujesz się lepiej poczytaj ciekawą książkę, zrób sobie pachnacą kąpiel, poszukaj innej młodej mamy w okolicy na pogaduchy itp zapisz się gdzieś do fitness klubu na jogę albo tai chi, basen, zrób cokolwiek by choc raz na kilka dni wyrwac się z domu i zmienic otoczenie, byc wśród ludzi sama zobaczysz że poczujesz się lepiej, co do poszukiwań innych mam w okolicy: wywieś gdzies ogłoszenie np w jakimś sklepie z artykułami dla dzieci

Masz w 100% racje Jestem wyczerpana i to cholernie!!!! Ale po calym dniu ja poprostu nie mam ochoty na basen,kino czy silownie ! Od 14 miesiecy ja pracuje na okraglo 7 dni w tygodni po 16 godzin!!!!! I ciezko mi to powiedziec ale moj maz mi w niczym nie pomaga i jest to tylko moja wina!!!!! Tak go poprostu nauczylam ze zawsze mial podane pod morde wszystko,ze to ja wstawalam od poczatu do dziecka i ze to ja go przewijalam ,kapalam ,karmilam itp..... I teraz jest to dla niego normale ze ja to musze zrobic!!!! A co do spacerow czy wizyt u znajomych to tez nie jest mi z tym tak latwo.... Moje dziecko jest najkochanszym i najcudowniejszym dzieckiem na swiecie i nie zamienila bym go na zadne inne ale nie mam z nim latwo Jak np. idziemy do znajomych to niemoge sobie usiasc nawet na minute bo caly czas lazi i wszystko sciaga z szafek,wyciaga z szuflad lazi jak nakrecony a ja za nim! a na spacerar nie moge nawet na minute stanac w kolejce do kasy bo odrazu jest placz i chisteria! A wiec nie mam latwo! Mam tylko nadzieje ze juz niedlugo przejdzie mi ten moj kryzys ze znowu wpadne w moj rytm i bedzie wszystko ok:)

Gość Studio Wellness
STUDIO WELLNESS we Wrocławiu zaprasza na BEZPŁATNE konsultacje w zakresie: * bezpiecznego i trwałego odchudzania 3-5 kg/miesięcznie * oczyszczania organizmu * profilaktyki zdrowotnej * zwiększenia poziomu energii * opóźnienia efektów starzenia * rozwiązywania problemów dieto pochodnych i dieto zależnych Dodatkowo * pomiar tkanki tłuszczowej metodą BIA * analiza składu ciała * ustalenie profilu metabolicznego i hormonalnego * bezpieczna kontrola wagi * odżywianie i terapia dzieci z nadwagą * walka z alergiami u dzieci i dorosłych Specjalizujemy się w nietypowych i trudnych przypadkach nadwagi i niedowagi zadzwoń i umów się na BEZPŁATNĄ konsultację lub skonsultuj się poprzez komunikator gg tel: 693815597 gg: 2110989

Gość upsssssss
Landrynko, pracujesz w domu,czy mówisz o pracy zarobkowej?

Gość upsssssss
Zawsze możesz wpaść na kafe, z kimś pogadać, wiele osób ma rozmaite problemy, wyżalisz się ,wyrzucisz toksyny, poczujesz się lepiej... A z facetami trzeba dyplomatycznie, oni są gorsi od dzieci, sexu im mało, wszystko ich drażni...może zlec mężowi jakieś obowiązki, wciskaj kit,że tylko on to potrafi, po dobroci..bo jak podniesiesz głos, nic nie osiągniesz. powodzenia,maluszka uściskaj,męża przytul, będzie dobrze... 😴

Gość Pawel_
Do autorki tematu: jestem przekonany w 100% ze masz pasozyta, nie daj sobie wmowic nerwicy nawet jak nic nie wyjdzie od razu w kale. Cos o tym wszystkim wiem bo u mnie byly baaaaardzo podobne objawy, no i wyszla glista ludzka (zaczalem wypluwac larwy) ale dopiero po 3 miesiacach :] radze: kupic dobra multiwiamine, dodatkowo cynk, selen, magnez i pamietac o wapniu. (tak tak na gliste choruja osoby ze slabym ukladem immunologicznym...), robic badania kalu, ale jednoczesnie na chybil-trafil wzialbym vermox lub zentel od razu poczujesz roznice jesli masz pasozyta ps. Mi wmawiali wszyscy nerwice (od rodziny po sanepid), wiec ostatnio zrobilem sobie wyprawke z wypluta larwa pokazac jaka to nerwica ;] pozdrawiam

Gość malenka000
hej! nie wiem co wam napisac. Ale ja to dopiero przechodze koszmar! tak skromnie to mam zsapalenie tarczycy idace w niedoczynnosc i do tego jak by bylo malo w miedzy czasie wyszlo ze mam gliste ludzka. Dziewczyny tego nie da sie opisac co przechodze od dwoch miesiecy zaczelo sie od telepawek, poczatkow depresji wylam i wylam z byle powodu doszlo do wyplukania mikroelementow no i jazda........ czyli oslabienie, brak checi do zycia natretne mysli lęki takie ze sie balam podejsc do okna itdmrowienie stop i rak kolatania serca dusznosci wszystko wszystko, co moze umilic zycie tak ze juz samemu nie wiadomo czy sie zwariowalo czy co. Narazie sie lecze i na jedno i na drugie ale za krotki czas zeby cokolwiek powioedziec, lece na srodkach uspakajajacych i troche jest lepiej ale boje sie ze jak odstawie to sie zacznie na nowo. Czy ktoras z was mialo taki cyr?najgorzej przechodze to psychicznie.

Gość korrrida66
jak powtarzała mi moja pani psycholog "zdrowy umysł to zdrowe ciało" więc się nie zadręczaj! Ewentualnie skontaktuj się z panią Ewą jeżeli nie wstydzisz się pomocy psychologa i jestem pewna, że Cie wyleczy tak jak i mi przeszło po kilku wizytach u tej cudownej kobiety! Wiele lat doświadczenia, a z resztą... sama sprawdź :) https://www.znanylekarz.pl/ewa-guzowska/terapeuta/warszawa