Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika..

zapytalam faceta

Polecane posty

Gość ika..
no ale rhyme co ty bys zrobil na moim miejscu? powiedz sam Mowisz " nie chce miec juz z toba do czynienia bo pociagaj cie kobiety takie jak ja"?

jedno i drugie -- rhyme to powiedz jak to z Wami jest wkońcu?

Gość ika..
agiee spotkalismy sie ale o sypianiu nie bylo mowy no co ty ale wiem, ze mnie pragnie:P

nie mówię że nie. Tylko on do końca jeszcze nie wie czego chce. O to mi chodzi. Teraz ma Ciebie ale moze być inna. Więc bądź ostrozna i nie lekceważ takich szczegółów. Bo one są ważne. Delikatnie go wybadaj co miał na myśli. Obserwuj.

agiie - w większości przypadków prowadzi to do łózka. Ika mówi ze jej pragnie. W to wierze. Tylko nie mam jasności czy ją kocha czy chce tylko iśc z nią do łózka.

Gość kjljh
moj facet mowil ze nienawidzi zdrady itp, a potem sie dowiedzialam, ze mowil o tym co sam robil i wiedzial ze to swinskie co robil. Zazdrość faceta jest wynikiem tego, ze on nie ufa kobiecie, a dlatego nie ufa bo wie ze mozna oszukiwac bo sam to robi. Ja szukam faceta, ktory wierzy mi na slowo bo sam nie oszukuje.

Gość ika..
tylko jak mam wybadac przez telefon czy skype? on na poczatku poznania mowil mi ze szuka czegos co nie istnieje chyba, to taki idealista a potem jak poznalismy sie blizej stwierdzil ze jestem bardzow jego typie , ze czuje sie szczesliwy w moim towarzystwie i wogole zakochal sie i tak trwamy do teraz ciagniemy znajonmosc na odleglosc bo takie realia poki co

ika.. głupia odpowiedz płydkiego człowieka...30paro latek a jego w zyciu kobiety pociągaja..tak to może odpowiadac nastolatek a nie mądry dojrzały facet

ika - wiec nie rób sobie zbyt duzych nadziei teraz. Zapytaj jak sobie wyobraza wasz związek. Co Co chce dac. Co oferuje. Bo na razie to moim zdaniem chce Cie zaciągnąc do łózka

Gość ika..
kjlh--> niekoniecznie jest tak jak piszesz on opowiedzial mi niedawno ze zona kolegi zdradzila go miesiac po slubie dajesz wiare? i on brzydzi sie czyms takim moze wlasnie dlatego tak mowi bo ma przyklad wsrod znajomych. On rownie dobrze moze mi powiedziec ze szuka kobiety ktora wierzy mu na slowo

dziewczyno to facet ma Ciebie zdobyc a nie Ty jego. On ma sie starac walczyc o Ciebie zabiegac...

Gość ika..
oj next czemunwszystko musi byc takie powazne? zazartowal moze zeby bylo pikantniej rhyme --> zapytac go wprost ?jakos nie potrafie kiedys rozmwialsimy na ten temat on traktuje mnie powaznie ale nic wiecej nie wybiegalismy w przyszlosc natomiast uwaza ze to ja nie wiem czego chce co czuje a to prawda nie mowie mu o swoich uczuciach bo chyba nie jestem pewna tak do konca . Tzn jemu brakuje slow typu zalezy mi , teksnie

A ciekawe dlaczego on tak przy tej zdradzie stoi murem.moze zdradził i sam niechce być zdradzony?

to ja Ci powiem, tak byłam z chłopakiem który mówił że zdrady nie wybaczy.. mówił nawet ze by zabił.. a sie okazało że byl w zwiazku rozbij inny

Gość ika..
rhyme a gdzie ja napisalam ze kobieta?

sama to zaczełaś.. ja nie uważam że zrobił źle.. tym bardziej że nie jestescie razem.. daj na luz dziewczyno..

ika.. skoro traktujesz to jak żart to po co dobierasz sobie do głowy te słowa?zastanów sie?albo nie było to miłe i zastanawiasz sie co znaczyło, albo był to zart i nie zastanawiasz sie co znaczyło..

no właśnie. Skoro nie wybiegaliście to znaczy ze to nic poważnego. nie pytaj skoro nie mówi. Ale nie angażuj sie. BO potem sie sparzysz.

Gość ika..
next to zapytam tak : czemu ja stoje murem za zdrada, czemu brzydze sie nia ? przeciez nigdy nie zdradzilam. Co ty na to?

bo teraz to mi wygląda ze Tobie bardziej zalezy niz jemu.

Gość ika..
agie-> w sumie pomyslalam sobie teraz dokladnie co piszesz ze ja to zaczelam i chyba dam na luz

Gość ika..
rhyme ja juz sie zaangazowalam:(

Gość ika..
sluchajcie ja nie wiem jak mam to potraktowac dlatego tutaj napisalam jeszcze wczoraj wogole sie nie przejelam tylko na poczatku ale jak sie poprawil ze tylko takie kobiety jak ja to mi przeszlo i wogole o tym nie myslalam a dzisiaj jakosd tak bez wiekszych emocji napisalam tutaj dopiero jak zaczesliscie pisac rozne opinie zastanwiam sie coraz bardziej

ika... bo tacy mądrzy jesteście..nigdy nie mów nigdy.a pozatym po co o tym mówic? a jak sie juz mowi to po co tak sie tych słow czepiac?

Gość ika..
rhyme ale ty musisz byc super facetem taka dojrzalosc bije z twoich wypowiedzi