Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samanta_20

SZANSA NA BLIZNIAKI

Polecane posty

raczej to malo prawdopodobne bo beta hcg mi bardzo niska wyszla a przy blizniakach to chyba bylaby wyzsza... no ale sie okaze. napewno napisze jak juz bede wiedziala :D:D

To fakt. Mnie lekarz przed ciążą pytał o dwujajowce w rodzinie a gdy przyniosłam wynik bety to stwierdził e za mała na bliźniaczą ciążę. U mnie było 22 mIU/ml w10 dniu po owulacji i 83 mIU/ml2 48 godzin później (12 dni po owulacji). W normie nieciążowej do 5 mIU

ja nie wiem w jakich jednostkach ale 3 dni po spodziewanym terminie miesiaczki mialam 78 co by wskazywalo na to ze cykl mi sie wydluzyl i ciaza ma dopiero kilka dni a nie prawie 3 tyg... i narazie tyle wiem :) czekam cierpliwie :)

no... to jeśli faktycznie nie wiesz kiedy mogło dojść do zapłodnienia, to nie mamy co gdybać o za niskiej becie :-))))

Jeśli ciąża miała 5 dni to beta wyszła na ten wiek bardzo duża. niestety albo stety - wierz lub nie :-)daj koniecznie znać jak będziesz po USG :)

Przelicz - u mnie 10cio dniowa ciąża i beta 20 - u Ciebie 5cio dniowa ciąża i beta 78...

Gdyby policzyć sobie prawidłowy wzrost bety to w 10 dni po owulacji miałabyś minimum 500 :)

Ok MaMani, tak sobie uświadomiłam, że chyba niepotrzebnie nakręcam. Już nie będę. idę na film, nie stresuj się proszę

oj oj MaMani czyzbys sie troszke przestrSZYŁA...? ale nglka ma troszke racji... ale i tak wszytko si ewyjasnie juz niedługo...:) trzymam kciuki by było tak jak Ty chcesz :)

oj nie dziewdczyny :D:D nie przestraszylyscie mnie :) Mówie ze ja bym przyjela to spokojnie tylko bym musiala sobie duzo rzeczy poukladac zeby bylo ok :) tzn auto, wozek, łozeczko itd narazie mam wszystko po malej a tak to trzebaby bylo wygospodarowac troszke pieniazków na podwójne :D:D ale jakosby to bylo :D:D dowiem sie wszystkiego za 10 dni... hehe to by byla niespodzianka :D:D dwa okruszki :D:D:D:D