Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

śniły mi się wypadające zęby..

Polecane posty

Gość osobarefleksyjnaraczejjjj
Powiem wam jaki ja mam humor ostatnio STRASZNY to się opisać nie da - właściwie to jestem tak wykończona jak PIMKIE czy jak mu tam było z THE WALL. I wiecie - wydaje mi się, że pewne osoby mnie wykończyły też psychicznie i moralnie przez IIOTYCZNĄ muzykę. Miały sobie włączyć THE WALL jak chciały coś głośnie posłuchać bo to czego słuchały było tak głupie, że miałam naprawdę dzwonić na policję albo w ogóle wyjechać bo to szkoda zdrowia i czasu żeby robić z siebie wariatkę wśród półgłówków dla jakiejś tam marnej i tak kasy. No ale z drugiej strony na teledysku PINK FLOYD widzimy dziecko, które obserwuje wycieczkę w wagonach... gdzie oni jadą? Dokąd prawda? Takie widocznie jest życie - a oto teledysk o którym mowa: http://www.youtube.com/watch?v=tkJNyQfAprY orr.

Gość Reguś
Mi tez śniły sie wypadające zęby. śniło sie mi że oglądam sie przy lusterku a nagle czuje w ustach że wszystkie zęby mi sie odluzowały ja otwieram buzie a tu wszystkie naraz mi wypadają garściami ale w moim snie była krew i wiem że bolało śniło mi sie to z 5 razy co noc aż do dnia śmierci mojego dziadka 23.06.2011r

Gość Reguś
dodam iż wszystkie moje sny sie spełniają to troche strasznie ale tak jest ale zazwyczaj spełniają sie jakieś błache sny takie jak że zmienili nam nauczyciela od w-fu i zmienili

Gość iwonach
wlasnie obudzilam sie po popoludniowej drzemce bardzo przerazona. snilo mi sie wypadaja mi zeby w gornej szczece jeden po drugim ale bez krwi bardzo czyste zeby. bylam zalamana. czytam wlanie ze to oznacza smierc. bardzo sie boje bo moja babcia jest chora i nie chce zeby cos sie stalo

sen o wypadającym zębach to oznacza smierc kogos z rodziny lub znajomych. Też taki sen mialem

Gość adam1808
Mi też się dzisiaj śnił zęby ; / Jestem w szkole i chce wyrwać sobie dolnego zęba (któego w rzeczywistości niemam już ponad rok) udało mi się wyrwać i jakoś inne zęby zaczęły mi wypadać (nic nie czułem,nie było krwi,bólu tak poprostu mi na ręce mi spadały) patrze a to mam wszystkie zęby na miejscu i mogę normalnie mówić .. pokazałem pani pielęgniarce a pani jakoś specjalnie się tym nie przejęła i oto koniec nie wiem co o tym myśleć.

Mnie się dziś śniło że boli mnie ząb. Dotykam go i czuję że się rusza. wyciągam go i oglądam. widzę go jakby w małym pudełku gdy go otwieram widzę zdrowy ząb. Jest przy tym moja mama. Pamiętam że pokazuję go jej i że jest mi przykro ale mówię do mamy że jego utrata była do przewidzenia. W moim śnie nie ma krwi a ząb o którym piszę to górna czwórka którą od kilka miesięcy temu rekonstruowałam i od kilku dni mnie pobolewa. Myślicie że chodzi o coś więcej niż o wskazówkę że trzeba iść do dentysty?

Gość stannum
Mi też się śniły, w nocy z 9 na 10 kwietnia 2010, że wypadły mi wszystkie zęby. Jak się obudziłam to od razu sprawdziłam co to oznacza : śmierć, później włączyłam TV i już wszystko było jasne. Dziwne uczucie ;/

Gość Alice.alice
sniły mi sie wypadajace zęby. znajomy mnie ostrzegl ze jak jemu sie snily to miesiac pozniej umarla jego siostra.Przeraziłam się.potem telefon od mamy-ojciec miał wypadek i jest sparalizowany :(

Gość xgfxcgfcg
a mnie dzis sniło sie ze miałam za przyjaciela wielkiego groznego niedzwiedzia lub tygrysa, nie pamietam co to było, z białym futrem, ktory polubił tylko mnie i sie do mnie przytulał i przekazywał telepatycznie ze mnie kocha, natomiast na innych ludzi reagował jak typowe dzikie zwierze drapieżne czyli instynktownie. ktoś sie domysla co to oznacza? i czasami sni mi sie sfora psów, konkretnie wilków z którymi sie potrafiłam porozumieć, co moze taki sen oznaczac?

Gość osoba z przyszłości
jeżeli chodzi o mnie to wypadające zęby zawsze śnią mi się na jakieś problemy, nieporozumienia, moje niedopatrzenie które skutkuje jakimś zamieszaniem gdy śniły mi się krwawiące wypadające zęby to po 2 tyg zmarła osoba z rodziny

Gość agus12321225
mi tez sie dzis snily zęby, tylko ze dentystka lekko go dotknela i wyszedl z dziąsła , boje sie , bo jestem osobą taka ze ktorej sie snia takie rzeczy to sie sprawdzaja... I boje sie bardzo ze ktos z najblizszych umrze :( stracilam juz tate i nie chce ponownie tego przezywac..

Gość chciałem dobrze
będzie dobrze bąbelku :) Nie martwkaj się. To tylko zabobon - czasem pech :* . Slę worek pozytywnej e nergi :)

Gość gość
hej, Śwnilo mi sie, ze dentystka wyrywa mi chory zab. Widzialam, ze korzen byl piekny, bardzo dlugi i zdrowy. Dodam, ze dentystka byla moja kolezanka (ktora w realu wykońuje inny zawod). Podkreslam, zab mi nie wypadl, tylko dentysta wyrwal mi chory na zewnatrz, a zdrowy wewnatrz zab. Pozdrawiam, I.

Gość gość
Obudziłam się dzisiaj taka przerażona... Śniło mi się że wypadły mi prawie wszystkie zęby ale bez krwi. Co to znaczy? Dodam że obawiam się o pracę ponieważ byłam ciężko chora i nie dałam rady chodzić do pracy więc L 4 jak wróciłam to córka się rozchorowala wzięłam opiekę na nią ale kierowniczka mi taki mobbing uskuteczniła ze odechciało mi się wszystkiego a córka słysząc rozmowę i mój płacz zaczęła przepraszać że się rozchorowala (9lat). Zresztą mobbing w pracy już nie raz robiła . Czy sen to odzwierciedlenie życia czy przepowiastka?

Gość gość
Moze wyleca wszyscy oprocz ciebie? Wylatujace zeby to znak ze ktos wyleci czyli umrze,bez krwi oznacza ze to nie bedzie nikt z krewnych.

Gość dziwne sny
Witam...dwa dni temu śniły mi się wypadające zęby i to dwa razy(bo się obudziłem a później ten sen znów trwał)...15 minut temu ojciec odebrał telefon że wujek zmarł na zawał(miał 59 lat)...

Gość gość
Minęło kilka lat i nie ma już powtarzających się ników. Wyrocznia została z lekceważona, ale spełniona? Jest ktoś żyjący z tamtych lat? Zęby... Pozdrawiam.

Gość Wypluwaczka zębów
Nie raz miałam takie sny, nie dość że wypadly to na dodatek nimi plulam .Wszyscy żyją, nikomu nic złego się nie stało . Jedynie co zaczął mi wychodzić ząb "mądrości "

Gość gość
Ja zawsze po snie z zębami bylam chora

Gość gość
Moj wujek mial raka i bylo z nim naprawde zle. Dwie noce przed jego śmiercią snilo mi sie ze wypadają mi zeby, bylo pełno krwi. Z kolei jak snilo mi się ze sobie wyrywam zeby ale nie bylo krwi to dwa dni pozniej tak sie zlozylo ze odeszlam z pracy, ktorej nienawidziłam.

Gość marpak
To jest prawda, to niestety zły omen. Słyszałem takie historie i śmiałem się z tego, do teraz z 01 na 02 listopada przyśniły mi się wypadające zęby, obudziłem się była 1.58 03 listopada o 1.58 zginął w kopalni Lubin szyb główny bardzo dobry mój kolega.

Gość gość
Mój wuja zmarł 2 dni po tym snie a jak moja mama śniła o zebach umarla jej babcia