Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

śniły mi się wypadające zęby..

Polecane posty

sprawdziłam w trzech sennikach i za każdym razem taki sen oznaczał śmierć.. niby nie wierzę w takie coś, ale jakoś dziwnie mi jest :O

Gość a co ja mam powiedziec
Andrzej, z którego Aleksandrowa jesteś?

jakiś czas temu miałam podobny sen i zmarła moja babcia :O może przypadek, może nie :O sama nie wiem co mysleć :O

Gość -ona
zęby wypadające to w moim senniku oznacza stratę czegoś lub jakąś porażkę. Ale to tylko sen i nie trzeba brak sobie tego do serca

Gość schift
sny to wynik przetwarzania przez mózg obrazów i emocji z minionych dni, więc jak to może coś oznaczać? :D

zęby niekoniecznie oznaczają śmierć, prędzej chorobę albo sprawę jakiej nie możemy rozgryźć

Jak mi się śnią wypadające zęby to potem zawsze mnie jakieś ogromne kłopoty czekają.

gino mi się też takie coś kiedyś śniło... a chwilę potem poznałam mego obecnego chłopaka - już 4 lata więc jak widać nie zawsze to coś złego ;) uszy do góry.

ja zawsze jak klade sie spac to mam nadzieje zeby chociaz nie te zęby mi sie snily...:O:( kiedys jak mialam sen ze patrze w lustro i wyciagam sobie zakrwawione zęby zerwal ze mną facet 2 dni pozniej, ktorego kochalam pierwszą, szaloną, wielką miloscią...to bylo dla mnie bolesne z kolei kiedys jestesmy w pizzeri ze swoim facetem, a ten mnie pyta co oznaczają jak snią się wypadajace zęby... zamarlam...dwa dni pozniej zmarla mu babcia :( ale czasami to tez wynik dlugiego stresu a od pewnej osoby slyszalam ze sen ma 3 dni na sprawdzenie mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze jednak

Gość zależy pod jakim znakiem
zodiaku się urodziłaś, dla wodnika może znaczyć co innego, dla np raka co innego, napisz znak a ja napiszę co znaczy

Gość Aneta64734893
Podobno im bardziej z przodu sa wypadające zęby tym dotkliwsza strata lub smierć kogoś bliższego... Ale czasem takie sny nalezy traktowac dosłownie... Czy masz wyleczone zęby? Może wiesz, ze masz coś do leczenia a panicznie boisz się dentysty i odkładasz taka wizytę w nieskończoność? Pamiętam, że w szkole średniej jeden dentysta strasznie mnie nastraszył. Mojej koleżance przy usuwaniu zeba naruszył szczękę że dziewczyna musiała jechać do chirurga... Ja miałam być po niej, ale uciekłam spod gabinetu (co nigdy mi się nie zdarzyło). Od tego czasu panicznie bałam się dentystów i nie chodziłam do żadnego przez jakieś 5 lat. Nietrudno sobie wyobrazić, ze po jakimś czasie zaczęły psuć mi się zęby a ja nie mogłam się zmobilizować do wizyty... Wtedy tez śniły mi sie wypadające zęby i to bardzo często... Sniły mi się tez te szczękościski... itd Dopiero gdy sie zmobilizowałam do pójścia do stomatologa (przemiłej pani poleconej mi przez znajomych) i zaczęłam leczyć zęby - sny ustapiły...

Gość Alexandrówka
mnie też się śniły... jakieś 3 dni temu. wypluwałam na dłoń trzy zęby trzonowe... krwi tam raczej nie było. też od zawsze słyszałam,że taki sen oznacza ciężką chorobę lub śmiecr:O

Gość HAHAHQSFGDFB
MI TEZ SIE CZESTO SNIA . MOZE cI SIE SNIA BO CZESTO MYSLISZ O SWOICH ZEBACH-TAK JAK JA PRZED SNEM A WIADOMO ZE O CZYM SIE MYSLI DLUGO-TO I TO SIE SNI:p

Gość kozioroźcowi sen o zebach
sygnalizuje jakieś braki, cos będzie ci brakować. Ząb wypadający bez krwi śmierć kogoś obcego z krwią w rodzinie, wyrwany strata pieniędzy na podstawiesennika z 1982roku

Gość ysee
Mnie się śniło, że gdzieś tam jestem i nie umiem zamknąć szczęki. Tak jakby zawiasy się zacięły. Jak mi się już udało, to nagle jakby cała szczęka, fragmenty podniebienia i dolne zęby z dziąsłami wypadły, a ja trochę krzyczałem. O dziwo, te zawiasy miały taką jakby sprzężynkę metalową i to jest dziwne. W dodatku jakimś cudem pojawił się obok kolega i bawił się tymi szczękami. Potem gdzieś poszedłem, wzedłem na górę chyba mebli i szukałem doktora. Co to oznacza?

Gość ysee
Już wiem. Tamtej nocy krzywo spałem, chyba bokiem twarzy do twardej poduszki. Jak się obróciłem, poczułem ulgę we śnie,ale wszystko z ust zaczęło wypadać. Narazie wszyscy żyją, także no.. nie wiem :|

Gość Moss
Mi sie snilo, ze wypadaja mi 3 ale tylko z prawej strony ... Nie wiem co mam o tym myslec bo macie rozne wypowiedzi na ten temat ... Jeszcze tylko przy gornej 3 jak mi wypada to krew mi leci ... ale tylko przy tym kle ... :( Ten sen sni mi sie normalnie co 2,3 dni ... Juz nie wiem co myslec ... boje sie zasypiac bo strasznie mnie boli zanim wypadna ... jeszcze tak dziwnie mi sie ruszaja ... to jesety okropne. W ta noc co mi sie snia te zeby budze sie z 10 razy, ale co usne znowu mi sie one snia ... Hel me, ja nie wiem co mam robic .... Co to znaczy?? Wie ktos?