Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M*AGDA

Który wózek wybrać? Proszę o opinie...

Polecane posty

Gość M*AGDA

Witam. Stoje przed bardzo trudnym wyborem i bardzo bym prosiła o pomoc, mianowicie kupuję wózek i bardzo podoba mi się Toledo Coneco http://www.allegro.pl/item295870709_coneco_toledo_fv_nowoczesna_rama_gratisy_maked.html wygląda ładnie, solidnie i przede wszystkim nie jest drogi jeśli chodzi o ten typ wózków Ale znalazłam jeszcze coś takiego. http://www.allegro.pl/item299462191_wozek_twister_gleboko_spacerowy_promocja.html Jest 100zł droższy, na pierwszy rzut oka niczym się nie rózni. Jednak może ktoś z Was posiada któryś z tych wózków i może podzielić sie ze mną opinią.

Gość M*AGDA
Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość M*AGDA
ja własnie tak sobie mysle ze wybiore ten tańszy. Szkoda ze nie mam możliwości zobaczenia go na żywo :(

ten tańszy, z dwóch powidów 1. przy budbe me folie przeciwsloneczna mala ale robi swoje 2. w wersji spacerowej masz osłone na nózki, tego dziecko nie zrzuci jak kocyka

ten tańszy, z dwóch powidów 1. przy budbe me folie przeciwsloneczna mala ale robi swoje 2. w wersji spacerowej masz osłone na nózki, tego dziecko nie zrzuci jak kocyka

Gość M*AGDA
Martita dzięki:) Zastanawiam się jeszcze jeśli chdzi o spacerówke. Czy nie jest zbyt mała?

no co ty!! mialam cos podobnego i kupilam zwykla spacerowke, dziecko cieszkie wozek cieszki pchac nie moglam.... :-(

ja tez proponuje cos lzejszego... na zime fajne kulka wieksze tyle ze zimy nie ma w tym roku i sie nie zapowiada a zaraz wiosna przyjdzie... moze znajdziesz cos co mniej wazy?

Gość M*AGDA
Ja juz tyle tych wózków przeglądam ze az głowa mnie od tego boli :) A musze sie na coś juz zdecydowac bo termin porodu mam za 6 dni i jak przyjde z niunią do domu to chcę coś juz kupić :)

hmm mala gondole? no pewnie jak sie 5 kg dziecko urodzi to mala ale widze duzoooo tych wózków ( chicco) na ulicach jak mamusie woza w nich swoje dzieci... tez zalezy do kiedy chcecie wozic dzieci bo w inglesinie to moja sie spokojnie jeszcze miesci ale co z tego jak nie ulezy 10 sekund... z tego co wiem to wiekszosc mam okolo 5-6 miesiaca przesadza dziecko do spacerowki wiec po co wieksza gondola?

Gość M*AGDA
MaMani te chicco szczerze mówiąc nie podobaja mi się, wolę coś w stylu własnie coneco albo tego twistera. Z tego co wiem one maja gondolkę 80cm więc brzmi nieźle. I tak myśle ze juz gdzies w czerwcu,lipcu przełoże niunię do spacerówki tak więc bardziej skupiona estem na wyglądzie spacerówki. Myślicie ze on jest ciężki? Ma skrętne koła więc powinien prowadzić się dobrze. Hmm sama juz nie wiem.

mnie sie zdaje ze troche ciezki... ja mam w sumie parasolke wiec jak dla mnie to baaardzo ciezki :)