Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubek1988

Jak ja mam go odzyskać??

Polecane posty

Proszę pomóżcie mi. Zacznę od początku żeby kazdy mógł ocenić moja sytuację. Byłam z moim Ukochanym 2 lata i 7 miesięcy ja mam 20 lat a on 19. Od wrzesnia mieszkamy razem czyli pol roku.Od jakiegos czasu mowil mi ze sie dusi ze chcialby przyjsc do swojego pokoju i wiedziec ze bedzie w nim sam ze chce wychodzic z kumplami kiedy chce itp. Ja nie potrafilam tego zrozumieć bo chyba nie chciałam:/ Bo tak naprawde mieszkaliśmy razem gdyż moi rodzice powiedzieli albo on albo my i wybralam jego ale to oznaczało wyprowadzke z domu. Nie chciałam do niego wracać z wielu innych również powodów dlatego nie słuchałam go jak mówił że chce zebym poszla do domu bo on chce powietrza. A teraz juz go nie ma. 5 dni temu powiedział, że już chyba nic do mnie nie czuje wyjechal do Poznania na 1,5 tygodnia aby wszystko przemyśleć i powiedział żejak sie dowie czy mnie kocha czy nie to do mnie zadzwoni ale jak wroci chce zeby mnie juz nie bylo u niego w domu. Teraz rozumiem dlaczego chcial przestrzeni bo bylo za wczesnie na mieszkanie razem ale teraz siedze on nie dzwoni i nie wiem czy mnie kocha czy nie. Przed wyjazdem poprosil mnie zebym nie dzwonila ani do niego nie pisala. Jak narazie sie trzymam ale jest mi tak ciezko....Z tego co wiem to w Poznaniu nie porusza wogóle mojego tematu. Chciałabym wiedziec jak moge go odzyskac i czy to jest mozliwe. Kocham go tak jak nikogo innego na tym swiecie i gdybym mogla przenosilabym dla niego gory. Ja go chce z powrotem. Prosze powiedzcie co mam zrobic zebym uslyszala od Niego słowa Kocham Cie

Gość do Dziubka
Kochanie, możesz zrobić tylko to, o co Cię prosi. Trzymaj się, nie dzwoń, nie narzucaj. Nie wiem, uczysz się czy pracujesz, ale musisz skupic się na tym i na sobie. To trudne, gdy się poza kimś świata nie widzi, ale innej rady nie mam.

ale to strasznie trudne nie wiedziec co osoba dla ktorej sie do tej pory zyło czuje do Ciebie. Boje sie ze on juz nie wroci nigdy..Za tydzien mam sesje za tydzien musze sie wyprowadzic znalezc stancje prace. Wojtek KOCHAM CIE