Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko jaaa

Filmik ze SMOGA o dziewczynie bez oka-oglądałeś?W ejdź!

Polecane posty

Gość tylko jaaa

Parę dni temu był na Smogu filmik z dziewczyną bez oka. Chcialam go obejrzeć, ale jak zobaczylam samo zdjęcie na stronie głownej, to mnie cofnęło :( Może ktoś, kto go widział, napisze, czy rzeczywiście był taki straszny?

Gość tylko jaaa
dziękuję za link robaczku---> nie wkleiłam, bo nie mogę patrzeć, buuu...

Gość tylko jaaa
robaczku---> o kurcze, nie pomyslalbym. Współczuje twojej kuzynce. Co jej się stało, że straciła oko?

miała wypadek samochody. jej inteligenty chlopak na zakrecie jechal 120 km/h. wpadli na drzewo. stracila oko. ma 19 lat. nic przyjemnego :o

Gość tylko jaaa
robaczek41---> przykre to bardzo. A jak ona sie czuje? Doszła juz do siebie po czymś tak okropnym?

nie, nie doszła. oprócz tego ma masę problemów w rodzinie. niezbyt normalnego ojca, chorą, niemówiacą matkę, kilkoro rodzeństwa. dodatkowo miała 2 zmiażdzone palce, u jednej ręki zle jej te polamane palce poskladano i ma teraz krzywe. ma także wielką szramę na twarzy, bo szyba nań spadła. nie mieszka w polsce, a za granica. przesrane :o

Jarek_84 a ty ciągle o tym samym :o zarejestrowałeś się już na liveleak?:classic_cool:

Gość tylko jaaa
robaczek---> przykro mi. Nie pytam o nic więcej.

Gość bardzo ladna dziewczyna
z filmu i swietnie podchodzi do tego co ja spotkalo. radze zobaczyc, aby normalnie traktowac takich ludzi.

Gość tylko jaaa
bardzo ladna dziewczyna---> obejrzalabym ten filmik, ale ja strasznie strachliwa jestem i nie wiem czy podołam! Jest tam coś takiego, co mnie moze wystraszyć? Jakies zblizenia tego pustego oczodołu czy coś takiego?

wiesz co jarek czasem przeginasz. naucz sie jednego sa tematy, z ktorych sie nie zartuje, albo nie wypowiada wcale. zalap to.

dla mnie nie ma tam nic strasznego. poprostu miejsce po oku, normalne, jak w wielu filmach. czysty film pogladowy, uczacy tolerancji. tylko nie sensacji!

Gość tylko jaaa
Jarek_84---> spadaj, wcale nie jestes smieszny!

tu nie ma sie z czego smiac, bo zabawny nie jestes

Gość tylko jaaa
Może jeszcze ktos sie wypowie?

nic strasznego, na początku wcale nie widać że to oko jest sztuczne. Mam kolegę z dużo gorzej wyglądającym prawdziwym okiem, na początku cięzko mi było rozmawiać z nim i patrzeć w oczy, jakoś tak mnie to oko rozpraszało. Teraz się przyzwyczaiłam i nie zwracam na to uwagi.

Gość tylko jaaa
achajka---> dziękuję za odp. Ale mimo wszystko jakoś nie mogę sie przelamać i obejrzec tego filmiku. A co do twojego kolegi-to pewnie bałbym się spojrzeć mu w "oczy" :(

Gość masakraaaa
Wiecie co? Zenada.

Przyzwyczaiłabyś się, dużo osób miało takie same opory na początku. Z jednej strony głupio rozmawiać z kimś i nie nawiązać kontaktu wzrokowego, z drugiej to oko rozprasza i przyciąga wzrok, a nie wypada się w nie gapić. Kolega podchodzi do tego tak jakby sprawy nie było, na brak powodzenia u kobiet też nie narzeka:)