Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana34539287452394

Mój chłopak zgwałcił moją koleżankę!!!

Polecane posty

Gość fllflfl
Co masz myśleć? Że jesteś z gnojem.

Gość gdyby sie okazało ze kiedyś w
przeszłości np. porwał i sprzedał dziecko pedofilom, też bys sie zastanawiala co robic?

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość jejQ /
co robic.. jestem w ciazy!!! a moj facet sie nacpal i poprostu zgwalcil mnie to bylo okropne nieumialam zlapac powietrza ani go wyprosic zeby przestal na poczatku myslalam ze zartuje ale po jakims czasie to juz niebylo zartem!!!!:( wyrywalam sie na kazde strony krzyczalam prosilam zeby przestal i nic tuz po tym odsknal sie i pow ze zrozumie jak go zostawie ale zaluje tego bo poprostu niebyl soba! jestem z nim dalej ale nawet nieprubujemy sie kochac jak narazie kocham go ale... jakos inaczej jak patrze naniego to czasami chce poprostu go bic... jak mowie mu o tym to wychodzi z pokoju bo niechce o tym gadac ale z kim mam gadac nikomu niemoge powiedziec :(:(:(:((:(:((:(:(:(:(:( myslicie ze dam rade dalej z nim byc? ze jestem z nim tylko dla dziecka?

Gość xxzz1996
po 1 patrzycie na chłopaków tylko źle a ja np: nie zrobiłem i nie zrobie nic złego w życiu patrzycie na chłopców ze złej strony a na ziemi jest tysiące takich ludzi jak ja i z dobrym Sercem jak ja zgwałćić twą koleżankę to idz na policje z tym nie ma to tamo to że chłopak będzie dziewczyny pierdolił ludzie to po prostu gnój jeden i chętnie mu wbije nóż w Serce daj mi namiary na niego i po nim ;/ idz na policje i tyle

Gość GŁOSUJCIE NA KORWINA!